Wouter Hoeffnagel - 08 december 2017

Eurofiber zet Z9100-on open switches van Dell EMC Networking in voor DCspine

Eurofiber zet Z9100-on open switches van Dell EMC Networking in voor DCspine image

Eurofiber zet de Z9100-ON open switches van Dell EMC Networking met Cumulus Linux in voor DCspine. Met deze oplossing levert het bedrijf een volledig geautomatiseerd en schaalbaar datacenter interconnectieplatform met een hoge capaciteit die klanten helpt cloud services on demand met elkaar te verbinden.

DCspine maakt het creëren van interconnecties tussen datacenters net zo eenvoudig als connecties op dezelfde locatie. DCspine levert online services voor bedrijven en cloud service providers die datacenters beheren. De oplossing is 24/7 beschikbaar via een portal en maakt het mogelijk op ieder gewenst moment interconnecties te veranderen of te verwijderen.

"We hebben DCspine ontwikkeld om in te spelen op de behoefte aan flexibele datacenterconnectiviteit die vereist is voor clouddiensten", aldus Bart Oskam, CTO van de Eurofiber Group. "Dell EMC stelt DCspine in staat te profiteren van de voordelen van software-defined networking om een toekomstbestendig connectiviteitsplatform te bouwen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!