Redactie - 09 december 2017

VeloCloud breidt integratie uit van cloud-gebaseerde SD-WAN naar AWS

VeloCloud breidt integratie uit van cloud-gebaseerde SD-WAN naar AWS image

VeloCloud Networks, speialist in cloud-gebaseerde SD-WAN en binnekort onderdeel van VMware , heeft aangekondigd dat zijn Cloud-Delivered SD-WAN beschikbaar is voor Amazon Web Services (AWS).

VeloCloud Cloud-Delivered SD-WAN stelt bedrijven in staat om applicatie-groei, netwerkflexibiliteit en vereenvoudigde branchimplementaties veilig te ondersteunen. Tegelijkertijd biedt VeloCloud geoptimaliseerde toegang tot zowel privé-datacenters als bedrijfstoepassingen en tot cloud-datacenters en -services via de VeloCloud-gateways die over de hele wereld worden gedistribueerd.

VeloCloud Edge is nu beschikbaar op AWS Marketplace en combineert de elasticiteit en flexibiliteit van AWS met de optimalisatie, beveiliging en vereenvoudigde bewerkingen van VeloCloud SD-WAN. Ondernemingen kunnen nu efficiënt migreren naar en gebruikmaken van AWS met VeloCloud, inclusief VeloCloud Gateways.

VeloCloud maakt gebruik van AWS om een ??reeks flexibele inzetmogelijkheden voor klanten aan te bieden, inclusief topologieontwerpen die minimale wijzigingen in hun bestaande netwerken vereisen. Ondernemingen hebben nu de flexibiliteit om Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC) op te nemen als onderdeel van VPN, hetzij via wereldwijd verspreide door VeloCloud gehoste Gateways en bestaande VPN-hubs op AWS, of door Virtual VeloCloud Edges op AWS in te zetten. Deze oplossingen elimineren tunnelcomplexiteit en bieden beveiliging voor zowel alleen internet als hybride sites. Daarnaast kunnen serviceproviders of partners hostpartners van meerdere huurders van VeloCloud op AWS hosten voor veilige en betrouwbare toegang tot hun gehoste applicaties.

"VeloCloud SD-WAN wordt vanaf het begin gekenmerkt door krachtige optimalisatie-, prestatie- en beveiligingsmogelijkheden in combinatie met ongeëvenaarde flexibiliteit en eenvoud voor de implementatie en het beheer van enterprise WAN," zegt Steve Woo, VP of Products en mede-oprichter van VeloCloud Networks . "De toenemende integratie van VeloCloud SD-WAN met AWS in combinatie met de unieke flexibele inzetmogelijkheden, maakt onze oplossing nog meer onderscheidend in de markt."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!