Witold Kepinski - 09 december 2017

Cisco gaat Cmpute.io overnemen

Cisco gaat Cmpute.io overnemen image

Cisco gaat Cmpute.io overnemen. Reden is om klanten te helpen bij het optimaliseren van het verbruik van cloudbronnen in deze complexere realiteit en het besteden van controle en beheer. Daarom kondigt Cisco aan  om Cmpute.io te kopen, ook bekend als 47Line Technologies. 

Cmpute.io is een niet-beursgenoteerd bedrijf dat actief is in Bangalore, India, en is gevestigd in Delaware. De softwareoplossing van Cmpute.io analyseert in de cloud geïmplementeerde workloads en consumptiepatronen en identificeert kostenoptimalisatiestrategieën. De oplossing helpt klanten om hun cloud-werklast op de juiste manier in te stellen, overprovisionering te minimaliseren en te voorkomen dat ze moeten betalen voor resources die geen bedrijfswaarde bieden.

Multi-cloud

Steeds meer bedrijven verplaatsen volgens Cisco workloads naar private en publieke clouds - en vaak naar meerdere public cloud providers - om meer flexibiliteit en flexibiliteit te krijgen. Het beheren van deze multi-cloud-omgeving kan echter complexiteit voor IT creëren en het uitdagend maken om kosten en ongecontroleerde consumptie te beheren, aldus Cisco.

Met een multicloud-strategie moeten klanten verschillend budgetteren, kopen en consumeren. De technologie van Cmpute.io wordt toegevoegd aan bestaande Cisco-oplossingen moet klanten helpen hun cloudverbruik te optimaliseren om een ??optimale bedrijfswaarde te garanderen. Het team en de technologie van Cmpute.io voegen volgens Cisco nieuwe mogelijkheden toe aan Cisco CloudCenter en versnellen onze levering van kostenoptimaliseringsfuncties voor onze klanten.

Cisco verwacht dat de overname van Cmpute.io in het tweede kwartaal van het fiscale jaar 2018 van Cisco wordt afgerond.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!