Redactie - 11 december 2017

Centennium wint aanbesteding Gemeente Westland BI Competence Center

Gemeente Westland heeft Centennium geselecteerd voor het ondersteunen bij de ontwikkeling van haar Business Intelligence Competence Center (BICC). De samenwerking gaat in per 1 januari 2018 en heeft een looptijd van twee jaar, met een mogelijkheid tot een verlenging van twee jaar. Dit meldt Centennium in een persbericht.

Binnen Gemeente Westland speelt Informatiemanagement al jaren een belangrijke rol. Dankzij effectieve inzet van Business Intelligence (BI) en een solide BICC hoopt de Gemeente Westland in de komende jaren een structurele, transparante, auditeerbare, flexibele en brononafhankelijke informatievoorziening te realiseren. Met als doel inzicht, slagkracht en efficiëntie in haar organisatieprocessen. Centennium gaat Gemeente Westland helpen met de ontwikkeling van haar BICC. Samen met Gemeente Westland wordt een BI-proces ingericht en zullen diverse projecten worden uitgevoerd.

Tevens krijgt een groep Westland-medewerkers gerichte opleidingen en trainingen, om op termijn zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren. “De onderhavige aanbesteding is een belangrijke stap om de gemeentelijke informatievoorziening alsook haar dienstverlening naar een hoger plan te tillen. We hopen dit samen met Centennium te realiseren in de komende jaren”, aldus Ronald Dekker, projectmanager binnen de Gemeente Westland en verantwoordelijk voor het BICC.

Peter Poharnok (Directeur Centennium): “Wij zijn bijzonder verheugd met de gunning van deze Aanbesteding. Dankzij onze kennis en ervaring, ook op het gebied van trainingen en opleidingen, zijn we ervan overtuigd de Gemeente Westland optimaal te kunnen helpen in de versterking van haar informatiemanagement en haar organisatieprocessen."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!