Witold Kepinski - 11 december 2017

Microsoft Simplygon Cloud biedt 3D, AR en VR ontwikkeling in Azure Marketplace

Microsoft Simplygon Cloud biedt 3D, AR en VR ontwikkeling in Azure Marketplace image

Microsoft start met Simplygon Cloud, een aanbod van 3D-modeloptimalisatie in Azure Marketplace. Dit helpt ontwikkelaars en consumenten hun 3D-inhoud eenvoudig te optimaliseren voor een gemengde realiteit. Ontwikkelaars zullen ook in staat zijn om de complexiteit van het bestaande model te verminderen bij het creëren, optimaliseren en uitbreidbaarheid van 3D-objectmodellen. Simplygon Cloud is nu beschikbaar in de Azure Marketplace.

Simplygon vermindert de complexiteit van het maken en uitbreiden van 3D-modellen voor eenvoudigere weergave. waaronder Windows Mixed Reality, Arkit voor iOS en Arcore voor Android worden ondersteund, volgens Microsoft GLTF-, FBX en OBJ bestandstypen, evenals alle belangrijke mixed reality platforms.

Eerder dit jaar kondigde Microsoft de overname aan van Simplygon, een specialist in 3D-modeloptimalisatie uit Zweden. De acquisitie van Simplygon diende als een belangrijke versneller om de inhoud en ontwikkeling van mixed reality gemakkelijker, betaalbaarder en efficiënter te maken.

Met Simplygon kan een developer 3D-assets eenmalig maken - op basis van volledige visuele betrouwbaarheid - en ze automatisch optimaliseren om probleemloos op elk platform te weergeven.

Simplygon ondersteunt alle belangrijke mixed reality-platforms, waaronder Windows Mixed Reality, iOS en Android, waardoor engines worden weergegeven zoals Unity 3D en Unreal Engine en GLTF-, FBX- en OBJ-bestandstypen voor opname.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!