Redactie - 12 december 2017

AnylinQ Group heeft nu Commvault MarketBuilder status

AnylinQ Group heeft nu Commvault MarketBuilder status image

AnylinQ Group, IT-kennispartner en specialist op het gebied van data managementoplossingen, heeft de status Commvault MarketBuilder behaald. Dit is de hoogste partnerstatus binnen het Commvault partnerprogramma. De nieuw behaalde status versterkt de samenwerking tussen beide partijen en is een erkenning van de expertise die AnylinQ in huis heeft over de producten en diensten van Commvault. Partners kunnen enkel op exclusieve uitnodiging van Commvault MarketBuilder worden en dit is voorbehouden aan partners die sneller groeien dan de markt. AnylinQ is één van de drie partners in Nederland die deze status hebben.

AnylinQ werkt al jaren nauw samen met Commvault en onderscheidt zich vooral door de goede inhoudelijke kennis van het totale portfolio van Commvault. Commvault is een leidende leverancier van oplossingen op het gebied van databescherming en informatiemanagement en levert onder andere diensten en producten op het gebied van enterprise backup, cloudmigratie, data analytics, recovery en archive. AnylinQ kan door zijn inhoudelijke kennis klanten in het gehele traject adviseren, van aanschaf en implementatie tot en met beheer en technische ondersteuning.

“De status van MarketBuilder onderstreept de commitment en de goede relatie tussen Commvault en AnylinQ tot op het allerhoogste niveau”, zegt Rens Koopman, country manager Benelux bij Commvault. “Nederland is een high potential market voor Commvault. Het afgelopen jaar hebben AnylinQ en Commvault veel projecten samen gedaan. Onze verwachting is dat die groei, met name in het enterprise segment, in 2018 zal doorzetten.”

“We zijn erg blij dat we de Commvault MarketBuilder status hebben behaald. AnylinQ werkt uitsluitend met A-merken en is al jaren een trouwe partner van Commvault. Afgelopen jaar hebben we veel samengewerkt, onder andere op het gebied van cloudmigratie, dataportabiliteit en in de sector gezondheidszorg. Door de overname van TenICT eerder dit jaar is de slagkracht van onze organisatie enorm gegroeid waardoor we ook in 2018 sneller dan de markt kunnen groeien”, aldus Dennis Kuipers, CEO van de AnylinQ Group.

Op de foto vlnr: Clement-John de Leeuw, Partner Business Manager Netherlands Commvault; Rens Koopman, Country Manager Benelux Commvault; Dennis Kuipers, CEO AnylinQ Group; Elger Bouwman, Commercial Director AnylinQ Group. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!