Witold Kepinski - 12 december 2017

CAK selecteert Myler voor inhuur en contractbeheer specialistisch personeel

Myler is binnen het aanbestedingstraject van het CAK geselecteerd als de enige leverancier voor het leveren van specialistisch personeel. De opdracht heeft een looptijd van 1 jaar, met 3 opties tot jaarlijks verlengen. Met ingang van 1 januari 2018 biedt Myler opnieuw zijn sourcing-expertise aan het CAK aan.

Als vervolg op een succesvolle bestaande relatie (afgelopen 4 jaar) met het CAK waarin uitgebreide relevante kennis over de organisatie is opgebouwd door de jaren heen, is Myler een zeer krachtig inhuurapparaat voor het CAK. Zo is Myler één van de leveranciers van het CAK voor het inhuren van IT-professionals, beheert Myler de IT-contracten binnen de flexibele schil en gaat Myler nu ook de sourcing van specialistische non IT-professionals verzorgen. Deze nieuwe aanvulling van het sourcen van professionals zijn onderverdeeld in vier groepen. Het gaat hier voornamelijk om functies binnen Finance, Communicatie en het Management van het CAK, maar ook om het sourcen van professionals binnen andere disciplines.

Geo van der Wilk (foto), CEO van Myler: ‘Met de groeistrategie van Myler is opnieuw de toevoeging van het CAK in ons klantenportfolio een zeer gewenste ontwikkeling. We merken dat we het verschil kunnen maken bij onze opdrachtgevers met innovatieve oplossingen om tot succesvollere matches te komen. Dit geldt ook voor het CAK. Daarnaast speelt ook nadrukkelijk het borgen van hoogstaande kwaliteit van onze service en de match, het proactief handelen richting CAK, het aanpakken van schaarste en geografische spreiding en bovendien het stimuleren van diversiteit. We kijken ernaar uit om vanaf januari 2018 ook voor het CAK haar Finance, Communicatie en Management-flexschil te bedienen.’

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!