Redactie - 12 december 2017

Mansystems behaalt de hoogste Mendix-partnerstatus

Mansystems behaalt de hoogste Mendix-partnerstatus image

Mendix kent Mansystems de hoogst mogelijke partnerstatus toe: Mendix Expert Partner. "De Mendix Expert Partner status is een speciale mijlpaal die alleen een selecte groep partners kan bereiken. Het is een bewijs van uw expertise en ervaring en de consistente kwaliteit die u levert aan onze wederzijdse klanten", aldus Mendix.

Mendix evalueert expertise en klantensucces om deze status toe te kennen. Arnold Zwart, CEO van Mansystems; "Natuurlijk zijn we er trots op deze status te bereiken, het toont ons vermogen om kennis en kunde te absorberen en te delen. Met deze status erkent Mendix onze focus op het opbouwen van expertise en onze klantgerichte aanpak”.

Een voorbeeld van ons klantensucces wordt omschreven door Rene Ruurda, Manager Operations bij Stichting DSI: “In eerste instantie leek het alsof we de mijnschacht met niets anders dan een zaklamp waren binnengegaan, maar dankzij Mansystems en Mendix kunnen we zien dat we op de goede weg zijn. Wat we wilden en wat we bereikten, waren altijd consistent met elkaar. Zowel de business als de IT hebben de overhand gehad tot onze grote tevredenheid”.

De expertise van Mansystems ligt niet alleen in het bouwen van apps voor haar klanten. Mansystems is een turn-key Mendix-huis. We helpen klanten om hun eigen getrainde Mendix-team te ontwikkelen met de Mansystems Mendix Academy. We zijn ook een Mendix Development partner voor de Mendix Application Performance Monitor (APM), de Mendix Application Test Suite (ATS) en de Mendix widget-ontwikkeling.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!