Wouter Hoeffnagel - 12 december 2017

Symantec en BT lanceren nieuwe endpoint-beveiligingsoplossing

Beveiligingsbedrijf BT en leverancier van communicatiediensten en -oplossingen BT lanceren nieuwe endpoint-beveiligingsoplossing voor BT's zakelijke klanten. Hiermee krijgen klanten een geconsolideerde, intelligente beveiligingsinfrastructuur tot hun beschikking.

De bedrijven combineren Symantec Endpoint Protection 14 met het portfolio aan beveiligingsproducten en -diensten van BT. Symantec Endpoint Protection 14 bevat ondermeer zelflerende systemen, memory exploit mitigation, analyse van bestandsreputatie en het real-time monitoren van gedrag. Hiermee kan de oplossing real-time bescherming bieden tegen dreigingen, inclusief zogenaamde 'zero-day'-aanvallen en ransomware.

Migratie naar de cloud

Mark Hughes (foto), CEO, BT Security, zegt: “De aanhoudende migratie naar de cloud en digitale transformatie vergroten het belang van endpoint-beveiliging. Door Symantec endpoint-beveiliging toe te voegen aan ons reeds brede beveiligingsportfolio, breiden we de mogelijkheden uit om onze klanten te beveiligen, in een tijd waarin de cyberdreiging alsmaar toeneemt. Het is een integraal onderdeel van ons gezamenlijk commitment om de digitale toekomst van organisaties – ongeacht hun omvang – te beveiligen.”

“Bedrijven staan voor een ‘perfecte storm’ met een groter aanvalsoppervlak, toenemende druk van toezichthouders en steeds verfijndere cyberaanvallen. Moderne aanvallen hebben meerdere facetten, meerdere fasen en het endpoint is één van de meest cruciale kwetsbaarheden", legt Mike Fey (foto), directeur en COO van Symantec, uit. Door BT's beveiligingsportfolio te combineren met Symantec's oplossingen willen de bedrijven klanten van BT ondersteunen zich te wapenen tegen dit soort aanvallen.

Andere Symantec-oplossingen

Symantec Endpoint Protection sluit aan bij negen Symantec-oplossingen die reeds beschikbaar zijn voor BT's klanten. Klanten kunnen Symantec-producten inzetten en beheren via één managementconsole.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!