Redactie - 15 december 2017

Samenwerking SD Worx en Talentsoft in de Nederlandse markt

SD Worx en Talentsoft zijn sinds kort officiële partners in het aanbieden van HR-software totaaloplossingen voor de Nederlandse markt. Cobra HRM & Salaris, de alles-in-één HRM- en salarissoftware van SD Worx, is vanaf nu uitgerust met een koppeling met Talentsoft. Daarmee krijgen HR-managers in één oogopslag inzicht in alle HR-processen, van talentmanagement tot salarisverwerking. 

Jan-Henk van Bennekom, commercieel directeur van SD Worx: “We horen van klanten dat de HR-oplossingen van SD Worx en Talentsoft goed op elkaar aansluiten, zowel voor de lokale (Nederlandse) organisatie, als voor de organisaties die een internationale oplossing zoeken. Hierdoor krijgt de klant vanuit de ‘best-of-breed’ gedachte een HR-ecosysteem dat voor alle HR-processen, van talentmanagement tot salarisverwerking, de best mogelijke ondersteuning biedt. Niet alleen voor de HR- en salarisprofessional maar ook voor alle medewerkers en het management. Een win-winsituatie voor alle gebruikers.”

De eerste deal zijn er al. Zo heeft het Koninklijke Nederlandse familiebedrijf Rotra, een One Stop Logistic Shop, gekozen voor de combinatie van SD Worx en Talentsoft. Als ogistiek dienstverlener gaat Rotra naast core HR en payroll, verzorgd door SD Worx, ook zijn soft HR-processen professionaliseren. Dat doen zij met recruitment, learning, performance en competentiemanagement geleverd door Talentsoft. Alles binnen één contract en met één factuur. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!