Witold Kepinski - 19 december 2017

DXC Technology levert AkzoNobel HPE Aruba Networks oplossing

DXC Technology levert AkzoNobel HPE Aruba Networks oplossing image

DXC Technology heeft een overeenkomst gesloten met Akzo, een bedrijf in verf en coatings en een belangrijke producent van specialistische chemicaliën. Het betreft een vijfjarig contract voor de transformatie en het beheer van de lokale netwerken (LAN’s) van AkzoNobel op alle 1200 locaties in meer dan 80 landen. Het next generation netwerk levert toegevoegde waarde door de efficiëntie te verbeteren en een basis te leggen voor toekomstige digitale initiatieven en innovatie.

De implementatie van de next generation op Aruba-technologie gebaseerde lokale netwerken, die dienst doen voor ongeveer 46.000 werknemers in fabrieken, winkels en kantoren, is een belangrijke stap in de digitale transformatie van AkzoNobel. Door verschillende apparaten en sensoren in fabrieken en winkels met elkaar te verbinden, biedt de nieuwe omgeving mogelijkheden voor Internet of Things (IoT)-toepassingen, waaronder het analyseren van temperaturen, snelheden en onderhoudsstatussen in productieomgevingen.

Dit netwerk is een belangrijke bouwsteen voor AkzoNobel bij de realisatie van AAA-werkplekken (any time, anywhere, any device), waarmee werknemers op elk moment, overal en op elk apparaat verbinding kunnen maken en kunnen werken, terwijl tegelijkertijd de beveiliging van de onderneming wordt gewaarborgd. Intelligente Wi-Fi-toegangspunten geven medewerkers geautomatiseerde configuratie op elke locatie waar deze worden geïnstalleerd. AkzoNobel-gebruikers profiteren van automatische verbindingen tussen hun apparaten en de monitoren in vergaderruimten. Bij het betreden van een vergaderruimte zijn geen kabels of speciale instellingen meer nodig; alles vindt automatisch plaats.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!