Witold Kepinski - 21 december 2017

Myler en Compello werken samen rond sourcing IT-professionals en contractbeheer

Myler is per 1 december een nieuw partnerschap aangegaan met Compello voor het sourcen van IT-professionals en het verzorgen van contractbeheer. Daarnaast maakt Compello deel uit van een groep strategische partners die door een netwerk elkaar helpen te blijven innoveren en groei te stimuleren, zo beweert Myler.

Myler, één van de grootste IT-bemiddelaars van Nederland en Compello, IT-kennispartij met ruime ervaring in complexe cloudtransities bundelen de krachten in een samenwerking. Myler faciliteert binnen dit partnerschap in het zoeken naar de beste IT-specialisten voor de flexibele IT-schil van Compello, waarbij deze contracten tevens beheert zullen worden door Myler. Daarnaast helpt Myler om ook de flexibele IT-schil van de klanten van Compello te voorzien van de juiste IT-expertises.

Blockchain

In het verlengde hiervan is Myler ook een samenwerking aangegaan met DecenterX, the blockchain company. “Giesbers, CEO van Compello: “De vraag naar blockchain specialisten zal sterk gaan toenemen. Op dit moment werkt DecenterX vanuit Amsterdam met een team van blockchain professionals aan diverse proof of concepts en concrete blockchain-implementaties. Myler biedt de mogelijkheid om het schaalbare van de blockchain met bijbehorende resources te matchen.”

Met dit partnerschap laten Myler en Compello zien dat complementaire organisaties vanuit een strategisch oogpunt op meerdere vlakken elkaar kunnen én vooral moeten versterken. “Binnen de huidige sterk versnipperde markt waarin wij werkzaam zijn en de IT-schaarste die in Nederland steeds verder doorzet is het verstandig om gedegen partners te vinden om elkaar te versterken, nu en in de toekomst. Met de expertise van Compello en de sourcing-kennis en ervaring van Myler zijn we overtuigd ons portfolio met IT-specialisme voor onze opdrachtgevers te vergroten; aldus Geo van der Wilk (foto), CEO van Myler”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!