Witold Kepinski - 20 december 2017

Forza Refurbished krijgt kapitaalinjectie van Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)

Forza Refurbished krijgt kapitaalinjectie van Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) image

Forza Refurbished, speler in de Benelux op het gebied van refurbished devices, krijgt een kapitaalinjectie van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). Dankzij de groeifinanciering van BOM kan de refurbished leverancier nóg beter inspelen op de toenemende marktvraag naar high-end refurbished producten.

“Zowel het duurzame aspect als de groeipotentie van de onderneming hebben een grote rol gespeeld in de overweging om te investeren”, zegt Miriam Dragstra, Directeur BOM Capital bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij. “Forza groeit snel en biedt relevante werkgelegenheid in Brabant. Dat maakt Forza een sterke Brabantse speler met een internationale uitstraling, die volop bijdraagt aan een circulaire economie. We zijn verheugd te mogen bijdragen aan de volgende stap in de ontwikkeling van Forza.”

Forza Refurbished werkt onder andere met KPN, Telfort, Tele2, Belsimpel.nl, Mobiel.nl en de Makro. Al deze A-merken voeren het refurbished assortiment van Forza. Bekijk de video over Forza Refurbished.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!