Vertrouwen in nieuwe technologieën en in relaties. Een dankbare terugblik

22-12-2017 | door: Blog
Deel dit artikel:

Vertrouwen in nieuwe technologieën en in relaties. Een dankbare terugblik

Zo aan eind van het jaar kijken we terug op de lancering van onze vernieuwende storagetechnologie op basis van cognitive storage power, Active Archive.

Digitale technologieën veranderen in een rap tempo waarbij we opmerken dat de maatschappij verdigitaliseert. Deze verandering kenmerkt zicht door het vervagen van grenzen tussen fysieke, digitale en bio technologieën waarbij we steeds meer hulpmiddelen inzetten om zowel machines als mensen slimmer te maken. De Active Archive solution is een verzameling van vernieuwende technologieën die tezamen een compleet nieuwe datastorage oplossing vertegenwoordigen. Een vernieuwende techniek omdat oude technieken niet meer volstaan.

Vertrouwen staat aan de basis
Je wilt een totaal nieuwe oplossing introduceren, en dan? Creëer je een platform, krijg je een podium en vraag je vertrouwen? Gelukkig is het zo dat vertrouwen niet alleen gaat over storagesystemen en -techniek maar nog altijd vooral over mensen. De mensen achter de organisatie waar je mee samenwerkt. Die jou hun vertrouwen schenken door met je samen te werken. Natuurlijk dienen zij over de beste systemen en middelen te kunnen beschikken, maar het gaat ook over de direct beschikbare en georganiseerde kennis die jij ze kan geven. Vertrouwen gaat ook over de mate waarin zij respect hebben voor onze manier van werken en hoe dit ons gezamenlijk verder brengt in het partnerschap wat wij samen zijn aangegaan.

Wij zijn onze vendoren dankbaar die samen ons prachtige portfolio vertegenwoordigen, maar onze grootste dank gaat uit naar onze resellers, de IT-partners die er voor hebben gezorgd dat we onze mening mochten verkondigen en onze boodschap werd gehoord.

We willen u die ons in 2017 uw vertrouwen heeft geschonken hartelijk danken en zien uit naar een opnieuw succesvol partnerschap in 2018.

Door: Harold Koenders, Director Active Archive bij Pronovus

Over Pronovus
Pronovus is specialist op het gebied van cyber security en is een “Value Added” Active Archive distributeur waarin wij met vooruitstrevende technologieën alle elementen van de solution samenbrengen tot een goed werkende Active Archive oplossing. Van MAM tot Datamanagementlaag en van Object naar Tape storage, kortom alle door Pronovus gedistribueerde hard- en software maken de solution waarmee u uw dataexplosie onder controle krijgt. Behalve Active Archive distributeur is Pronovus ook een Tape storage kennishuis en leverancier van alle voorkomende tapemedia..

Terug naar nieuws overzicht