Happy New Year! Kom je ook?

01-01-2018 | door: Blog

Happy New Year! Kom je ook?

Er is het afgelopen jaar veel veranderd voor Portland: we hebben een nieuw geformeerd managementteam en zijn een samenwerking met Gartner gestart die heeft geleid tot onze ‘MSP Hype Cycle’. Daarnaast zijn we begonnen met het eerste MSP Benchmark onderzoek van de Benelux, is dit MSP Blog gestart en waren de kennissessies over de aankomende GDPR/AVG drukbezocht en informatief. Dat alles maakte 2017 een bijzonder jaar voor Portland.

MSP in 2018

Onze klanten, de Managed Services Providers, zullen en kunnen enorm veel voordeel halen uit onze ontwikkeling van het afgelopen jaar. Naast alle nieuwe kennis en expertise zoals hierboven vermeld, hebben we ook mooi lijstje nieuwe vendoren toegevoegd aan ons portfolio, zoals ITGlueConnectWiseBarracudaMSP en Continuum. Allen opgericht en uitgerust om MSP'ers te helpen efficiënter, productiever en winstgevender te gaan worden in 2018.

Als uitvloeisel van onze herpositionering - van productgedreven leverancier naar consultative autoriteit en kennishuis voor MSP's - zijn de plannen compleet om begin 2018 naar Amsterdam te verhuizen. Zo hopen we nog dichter op de talent-pool van hoogopgeleide professionals te zitten, die nodig is voor toekomstige groei.

Feestje bouwen

Om dit alles te vieren organiseert Portland in 2018 eerste MSP Party ooit in de Benelux. Je bent van harte uitgenodigd om aanstaande 11 januari naar het Glazen Huis in Maarssen te komen om het jaar feestelijk af te trappen. Tijdens dit besloten feestje presenteren wij in samenwerking met Gartner onze MSP Hype Cycle 2018, waarop je precies kunt zien wat ons qua technologische innovatie te wachten staat.

CompTIA is van de partij voor een keynote speech en natuurlijk is er een zaal vol collega's om handen mee te schudden en ideeën mee uit te wisselen. Ook komt de oprichter van ConnectWise over uit de Verenigde Staten om zijn succesverhaal met ons te delen. David Bellini startte in de jaren '80 met zijn broer Arnie een IT dienstverlener in Tampa, Florida, die uitgroeide tot de grootste business software leverancier voor MSP's. Naast speeches en handen schudden kun je ook al onze nieuwe (en een aantal bestaande) vendoren 1-op-1 ontmoeten tijdens de speeddating sessies. Leuk toch!

Ik wens iedereen een fantastisch 2018 toe. Tot over twee weken, het belooft een mooi feestje te worden :)

George van Brugge, Portland Europe

Terug naar nieuws overzicht
Security