Redactie - 04 januari 2018

Zyxel introduceert EU partnerprogramma

Zyxel introduceert EU partnerprogramma image

Zyxel heeft zijn nieuwe EU-partnerprogramma geïntroduceerd in de regio’s Scandinavië en Benelux. Resellers die deelnemen aan het Zyxel Ally-programma (ZAP!) en investeren in de technologie-oplossingen van Zyxel worden beloond met kortingen die oplopen tot 12 procent op mkb- en cloudproducten.

Resellers hebben toegang tot een drieledig partnerschapssysteem: Ally, Silver en Gold. Doorgroeien naar een hoger niveau is mogelijk door te investeren in vier productgroepen:

Runrate (1 punt) - Producten ontworpen voor kleine bedrijven en verkocht via traditionele distributie aan wederverkopers of online.

SMB & Licenses (ieder 3 punten) - Branchespecifieke technologieproducten met verbeterde functiesets die zijn ontworpen om te worden verkocht via geaccrediteerde VAR's.

Cloud (5 punten) - Op de cloud gebaseerde oplossingen geboden door de VAR community.

Het programma omvat een reeks incentives, voordelen en voortdurende samenwerking, ondersteund door de online partnerportal. Dit biedt exclusieve promoties, driemaandelijkse engagementpremies, marketingmiddelen, toegang tot evenementen en directe contactlijnen met alle distributeurs en Zyxel.

Andere nieuwe programmafuncties zijn verkoop- en oplossingsopleidingen (online en offline), directe kortingen op distributie (vanaf 5% voor Ally-partners), pre-sales ondersteuning en geavanceerde technische support.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!