CCV legt technisch beheer SAP en Microsoft CRM in handen van myBrand
05-01-2018 | door: Witold Kepinski

CCV legt technisch beheer SAP en Microsoft CRM in handen van myBrand

CCV, dienstverlener voor elektronische transacties, legt het technisch beheer van de SAP-omgeving en Microsoft CRM in handen van myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner. myBrand is daarnaast verantwoordelijk voor het functioneel applicatiebeheer van de SAP-omgevingen.

CCV stapte vorig jaar al over op SAP om zich klaar te maken voor de toekomst van de betaalmarkt. Dankzij deze samenwerking met myBrand kan CCV het maximale uit de IT-omgeving halen. Hierdoor vergroot CCV haar innovatievermogen en is de organisatie in staat voorop te lopen in de laatste marktontwikkelingen zo beweren de betrokken partijen.

Er zijn steeds meer betaaldiensten beschikbaar; de markt verschuift richting hybride betaalvormen. CCV maakt zowel online als offline betalen mogelijk. Om haar positie te behouden, werkt de organisatie voortdurend aan de ontwikkeling van producten en diensten om betaalgemak te vergroten en de klantbeleving te verbeteren. Hierbij is 24/7 beschikbaarheid van betaalmogelijkheden, dus ook de IT-systemen, cruciaal. Om dit te borgen was een belangrijk selectiecriterium dat de beheerpartner dag en nacht voor CCV klaarstaat. Zo kan CCV eventuele storingen direct verhelpen en de rol van dienstverlener en expert op het gebied van complete end-to-end oplossingen waarmaken, aldus de twee partijen.

Terug naar nieuws overzicht
Software