Redactie - 05 januari 2018

Cegeka levert Lamb Weston / Meijer digitale werkplek

Cegeka levert Lamb Weston / Meijer digitale werkplek image

Lamb Weston / Meijer, specialist in diepgevroren aardappelproducten, appetizers en gedroogde aardappelvlokken, heeft voor de digitalisering van zijn werkplekken gekozen voor Cegeka.

Het gaat om een geheel nieuwe digitale werkplek die beter aansluit bij de bedrijfsstrategie van Lamb Weston / Meijer. In januari 2018 zullen naar verwachting de eerste gebruikers de beschikking krijgen over hun nieuwe werkplek. De implementatie van de werkplek is de eerste stap naar een strategisch partnership met Cegeka.

Lamb Weston / Meijer is een groeiende organisatie die zich richt op Europa, het Midden-Oosten en Afrika met 6 fabrieken, 4 sales kantoren en 1.400 medewerkers. Het is voor de organisatie nu tijd om de huidige werkplekken te moderniseren. Hierbij ligt de focus op het verbeteren van de performance van de applicaties voor de gebruiker die via de centrale werkplek worden aangeboden, inclusief de integratie van de SaaS-applicaties. Lamb Weston/Meijer heeft op basis van zijn IT-strategie gekozen voor het gebruik maken van diensten die op de markt verkrijgbaar zijn, in plaats van het zelf ontwikkelen van IT-oplossingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!