Witold Kepinski - 09 januari 2018

Citrix Ready biedt bundled solution programma

Citrix introduceert een gebundelde oplossingsprogramma. Het Citrix Ready bundled Solution-programma bevat meerdere Citrix Ready-partners die de handen in elkaar hebben geslagen om pijnpunten van klanten aan te pakken en geïntegreerde en veilige digitale werkplekoplossingen te bieden.

De beveiligde digitale werkruimte orkestreert volgens Citricx complexe on-premise, hybride en multi-cloud IT-omgevingen in een uniforme werkruimtebeleving door veilig de relevante apps en content af te leveren op basis van de context op elk apparaat, netwerk en platform.

De oplossingen die worden geverifieerd in het kader van dit programma, zijn nauw geïntegreerd met een veilige digitale perimeter, waardoor ingewikkelde gebruikersworkflows van werknemers worden ondersteund terwijl hun toegang overal waar ze werken worden beschermd zonder verlies van gebruikerservaring, aldus Citrix.

Download de oplossingshandleidingen die beschikbaar zijn voor elk van de onderstaande bundels met twee of veel partnerproducten die samen zijn geverifieerd in een Citrix-omgeving. Ze behandelen een aantal van de meest unieke end-to-end zakelijke uitdagingen van een organisatie, aldus Citrix.

Citrix-Nutanix-NVIDIA

De eerste Citrix Ready-bundel is Nutanix Enterprise Cloud, Citrix Cloud en NVIDIA virtuele GPU-technologie. "Samen bieden we een eenvoudige blauwdruk om de digitale werkruimte aan u te leveren. Deze hybride cloud-oplossing maakt de levering van grafische versnelde virtuele applicaties en desktops mogelijk", aldus Citrix.

Citrix-Google-Healthcast

In een typische ziekenhuisomgeving verliezen zorgspecialisten volgens Citrix productiviteit en kostbare tijd bij patiënten, omdat zij de hele dag herhaaldelijk in en uit meerdere werkstations moeten inloggen. QwickACCESS voor Chrome-apparaten biedt een antwoord op deze uitdagingen door clinici een snelle en veilige aanmeldingsoplossing te bieden die gebruikmaakt van de unieke proximitybadge-functionaliteit. IT-leiders in de gezondheidszorg hebben nu een oplossing om veilige proximitybadge-toegang tot hun Citrix-omgeving te bieden en tegelijkertijd de kosten en complexiteit van de computergebruik door eindgebruikers te verminderen, aldus Citrix.

Citrix-Pure-Cisco

Geconvergeerde infrastructuur stelt ondernemingen in staat te profiteren van een snellere tijd tot waarde, lagere totale IT-kosten en een lager implementatierisico dat voorheen niet beschikbaar was. Applicatiebeschikbaarheid, complexiteit van het beheer en prestaties blijven echter een probleem voor sommige oplossingen, met name voor traditionele datacenterarchitecturen met verouderde systemen. Citrix, Pure en Cisco leveren geconvergeerde infrastructuur in FlashStack maakt gebruik van de beste storage-, server- en netwerkcomponenten om de basis te leggen voor veel belangrijke missiekritieke bedrijfsapplicaties en biedt een robuust platform voor cloudservices, aldus Citrix.

Citrix-Ivanti-Avanite

Langzame aanmeldtijden en langzame antwoorden op desktopcomputers en applicaties worden vaak geassocieerd met VDI. Door de gebruikerswerkruimte en het juiste gegevensbeheer te optimaliseren, kunnen deze zorgen worden weggenomen, waardoor de reactietijd van VDI wordt versneld, zodat gebruikers ten volle kunnen profiteren van de voordelen. Samen helpen Citrix, Ivanti en Avanite bedrijven om voordeel te halen uit de kostenbesparende, productiviteitsverhogende voordelen van virtuele werkruimten, zo beweert Citrix.

Citrix-VXL-FabulaTech

Biometrie en documentscanners worden veel gebruikt op externe en filialen met lage netwerkbandbreedten. Werknemers op deze locaties hebben echter vergelijkbare ervaring nodig om samen te werken, documenten en afbeeldingen te scannen en productief te blijven, net als werknemers op het hoofdkantoor. Samen leveren Citrix, FabulaTech en VXL een eenvoudige, flexibele en zeer geoptimaliseerde oplossing voor documentscanning en biometrie. Dit helpt eindgebruikers een naadloze ervaring te hebben met toegang tot de apparaten vanaf elke locatie zonder de beveiligingsstandaarden in gevaar te brengen, aldus Citrix.

Citrix-ThinPrint-IGEL

Zelfs een eenvoudige afdrukopdracht kan een hoog beveiligingsrisico vormen voor een organisatie als deze niet voldoende wordt gemonitord en beheerd. Door Citrix, IGEL en ThinPrint te combineren, kunnen organisaties afdrukoplossingen gebruiken die voldoen aan door de overheid gestelde voorschriften voor het beschermen van eindgebruikers en het beschermen van bedrijfseigen organisatiegegevens - en tegelijkertijd een eersteklas desktop- en app-ervaring bieden voor gebruikers die voldoen aan de HIPAA-normen en binnenkort aan de EU. op te stellen algemene gegevensbeschermingsverordeningen (GDPR), aldus Citrix.

Citrix-Sennheiser-IGEL

Virtualiseren Microsoft Skype voor Bedrijven is een uitdaging, maar heeft aantrekkelijke voordelen op het gebied van beveiliging, mobiliteit en beheer. Een slecht geoptimaliseerde implementatie kan de kosten verhogen, de efficiëntie van de bandbreedte verminderen en de geluids- en videokwaliteit verslechteren. Organisaties kunnen deze uitdagingen doorbreken door Citrix HDX RealTime Optimization Pack, Sennheiser-headsets en eindpunten met IGEL OS-voeding te combineren. Samen leveren we een eersteklas Skype voor Bedrijven-ervaring in Citrix-omgevingen die oudere telefoonsystemen niet kunnen evenaren, aldus Citrix.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!