Witold Kepinski - 09 januari 2018

Citrix introduceert vernieuwd kanaalprogramma met Ultimate Rewards

Citrix Systems introduceert een combinatie van verschillende wederverkopersprogramma's, waarbij de compensatiestructuur voor partners is vereenvoudigd om partner te ondersteunen met meer cloud business. Met Citrix Ultimate Rewards  wordt dealregistratie eenvoudiger. Dit wordt gemeld tijdens de Citrix Summit conferentie in Anaheim in Californië. 

Het vernieuwde Citrix partnerprogramma ondersteunt partners in hun cloud business en versnelt het verkrijgen van offertes voor deals. Het nieuwe programma vervangt vijf deal-specifieke programma's. Het gaat hierbij om de Net New Partner Sourced, Opportunity Registration, Citrix Advisor Rewards (CAR), CAR Specialist Plus en CAR Specialist Bonus. Deze worden vervangen door het Citrix Ultimate Rewards programma. Citrix wil hierbij het voor partners gemakkelijker maken om snel prijzen aan hun klanten te geven.

Sales

De Citrix front-end incentives Spark en Drive belonen resellers voor het identificeren van nieuwe deals en voor het toevoegen van waarde aan succesvolle sales. De resterende back-end korting, genaamd Accelerate, beloont partners voor hun toewijding aan Citrix en het voldoen aan targets zoals productverkoop en de verkoop van nieuwe cloudabonnementen, die niet zijn gekoppeld aan specifieke deals. 

Als onderdeel van de programmaverschuiving moedigt Citrix ook incentives aan voor de verkoop van zijn clouddiensten naast licenties. De Ultimate Rewards zijn mede door Citrix partners vormgegeven.

Tot begin februari 2018 is het de laatste mogelijkheid om deals te registreren in de huidige incentive-programma's. Het nieuwe programma begint op 10 februari 2018 en deals vanaf dat moment worden geregistreerd in Citrix Ultimate Rewards. 23 maart 2018 is de vervaldatum voor alle registraties die zijn goedgekeurd onder de huidige stimuleringsregels.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!