Witold Kepinski - 12 januari 2018

Onderwijsgroep Galilei kiest voor multifunctionele printers van Sharp

Onderwijsgroep Galilei kiest voor multifunctionele printers van Sharp image

Onderwijsgroep Galilei (OG Galilei) heeft een vijfjarige overeenkomst gesloten met Sharp Electronics Benelux voor het leveren van de complete printdienstverlening. Het contract bestaat uit onder meer de levering, inrichting en het onderhoud van 36 multifunctionals. Ruim 4.800 leerlingen en 500 medewerkers, verdeeld over 6 locaties, kunnen binnenkort printen, scannen en kopiëren met een hoge kwaliteit. De aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding van Sharp was doorslaggevend bij de keuze voor de leverancier.

André Kok, Key Accountmanager bij Sharp Electronics Benelux: “We zijn blij dat OG Galilei voor ons heeft gekozen. Onze producten passen goed bij grote onderwijsinstellingen die rekenen op constante kwaliteit en snelheid van de printdienstverlening en waar veiligheid van documenten een grote rol speelt. Dat OG Galilei voor ons kiest met een langdurig contract, getuigt van veel vertrouwen in onze organisatie.”

OG Galilei wordt gevormd door 6 scholen in het openbaar voortgezet onderwijs. De scholen bieden onderwijs op ieder niveau en ondersteunen leerlingen in hun voorbereiding op de toekomst. De verschillende locaties van de onderwijsgroep zijn gevestigd in Brielle, Hellevoetsluis en Spijkenisse.

Foto vlnr: André Kok, Key Accountmanager Sharp. Paul Slier, directeur OG Galilei

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!