Witold Kepinski - 10 januari 2018

Perfectview CRM platform kiest voor Denit

Perfectview CRM platform kiest voor Denit image

Het Nederlandse online CRM platform PerfectView kiest Denit als partner voor het hosten van haar nieuwe SaaS platform. Op het huidige platform biedt PerfectView al ruimte voor ruim 4.800 organisaties om optimaal te presteren. Zo kan PerfectView zich  volgens Denit blijven focussen op het ontwikkelen van haar CRM oplossingen, wat het bedrijf al doet sinds 1984.

De CRM Software van PerfectView is ontwikkeld voor sales, marketing en klantenservice. Zowel het vastleggen van gespreksverslagen, verkoopkansen, offertes en facturen als het versturen van e-mail marketingcampagnes gebeurt vanuit één centraal platform in de cloud. PerfectView kent een verscheidenheid aan klanten: van hotelketens en adviesbureaus tot MKB. Ook overheden en zorginstellingen behoren tot het klantenbestand. Daarom is een betrouwbare partner nodig die zorg draagt voor continue uptime voor de duizenden gebruikers. Die partner vond PerfectView in Denit.

De oplossing van Denit bestaat uit een replicatie van het platform in twee geografisch gescheiden datacenters (active-passive). Dankzij een redundante glasvezelring is continuïteit in hoge mate gegarandeerd. Deze oplossing is zo opgebouwd dat er eenvoudig uitgebreid en geschaald kan worden. Op termijn zal een Twin Datacenter-oplossing (active-active) worden gerealiseerd, waarbij de diensten zelfs bij een storing in één datacenter gewoon blijven doordraaien.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!