Redactie - 11 januari 2018

NETGEAR Insight managed Smart Cloud Switches uitgebreid met twee 28-poorts modellen

NETGEAR Insight managed Smart Cloud Switches uitgebreid met twee 28-poorts modellen image

NETGEAR, aanbieder van netwerkapparatuur voor het moderne slimme huis en kleine tot middelgrote bedrijven (MKB’s), breidt zijn productreeks van Insight managed Smart Cloud Switches uit met twee nieuwe 28-poorts modellen die meer capaciteit bieden aan groeiende ondernemingen. Dit meldt de leverancier tijdens de CES 2018 beurs in Las Vegas.

Insight management solution is momenteel beschikbaar als mobiele app en de remote setup, monitoring- en beheerfunctionaliteiten komen medio februari ook beschikbaar via de nieuwe NETGEAR Insight Cloud web portal, met het voordeel van een groter scherm voor een weergave met één venster voor alle apparaten en locaties.

CES Innovation Awards competitie

De NETGEAR Insight management solution kreeg een eervolle vermelding in de 2018 CES Innovation Awards competitie voor uitmuntendheid in design en engineering en is een vooruitstrevende manier om uw netwerk in een oogwenk te detecteren, configureren en voortdurend te monitoren en beheren. Insight werd ontworpen voor eenvoudig beheer op afstand van NETGEAR Smart Cloud Wireless Access Points, Smart Cloud switches en ReadyNAS Network Storage, en biedt vanaf medio februari ook ondersteuning voor de Orbi Pro Tri-band WiFi System voor kleine bedrijven.

“NETGEAR Insight Managed apparaten hebben de laagste Total Cost of Ownership (TCO) van alle momenteel beschikbare remote/cloud manageable netwerkapparaten,” zegt Richard Jonker (foto), vicepresident van product line management voor MKB-producten bij NETGEAR. “Bedrijven zullen voordeel ondervinden van de plug-and-play setup en het eenvoudige beheer, zonder de kosten van een extra network management device of een ingehuurde IT-dienst. Er is geen ingewikkelde software of on-premise cloud server die je moet kopen of onderhouden en er zijn geen exorbitante lange termijn licentiekosten.”

Insight Managed Smart Cloud Switches voor veelzijdigheid en de laagste TCO
De nieuwe 28-poorts Smart Cloud Switches voegen zich bij de vier NETGEAR Insight Managed Smart Cloud Switches die in de herfst van 2017 werden gelanceerd, ’s werelds eerste volledig geïntegreerde, cloud-manageable netwerk-switches voor het MKB.

Alle Insight Managed Smart Cloud Switches ondersteunen een volledig spectrum aan geavanceerde switching-functionaliteit en zijn klaar om met uw bedrijf mee te groeien en aan de eisen van een volledig geconvergeerd netwerk tegemoet te komen. De Insight Managed switches zijn volgens jonker eenvoudig te installeren, aangezien u alleen de switch op het netwerk en het internet hoeft aan te sluiten, waarna hij gedetecteerd zal worden door de Insight app. U kunt vervolgens policies voor de switches instellen, zonder dat u iedere switch apart hoeft te configureren. Met Insight ziet u wat er verbonden is aan iedere switch-poort en kunt u PoE-power op afstand beheren, inclusief het activeren en deactiveren van PD-apparaten, vanaf welke plek en op welke tijd dan ook.

Twee Interface Opties voor NETGEAR Insight
De nieuwe NETGEAR Insight oplossing biedt een uniforme weergave in één venster van uw NETGEAR Insight netwerkapparatuur, met eenvoudige toegang tot zowel productinformatie als ondersteuning. Het is het antwoord op de ooit zo moeizame installatie en configuratie van apparaten in individuele GUI-silo’s of via ingewikkelde apparaatbeheertools ontworpen voor complexe en grootschalige bedrijfsnetwerken. Insight verandert dit paradigma dankzij een eenvoudige configuratie voor meerdere apparaten en cloudgebaseerde externe toegang om kleine bedrijven in staat te stellen apparaten vanaf elke locatie te beheren, aldus Jonker. Alle NETGEAR Insight Managed Smart Cloud-switches worden geleverd met een beperkte hardware-garantie van vijf jaar, vervanging voor de volgende werkdag en gratis technische ondersteuning.

Prijs en beschikbaarheid
De NETGEAR Insight-beheeroplossing is beschikbaar met twee abonnementen die alle door Insight beheerde switches, toegangspunten, NAS en Orbi Pro omvatten.

Insight Basic is alleen beschikbaar voor de Insight-app, die kan worden gedownload van de Apple App Store en Google Play. Insight Basic is gratis voor maximaal twee apparaten, waarna het beschikbaar is voor een jaarlijks abonnement van $ 4,99 per apparaat.

Insight Premium omvat de Insight-app en de Insight Cloud-webportal die toegankelijk is vanaf elke webbrowser die is verbonden met internet. Het geeft ook toegang tot geavanceerde Insight-functies zoals Smart WiFi roaming, PoE-planning en meer. Insight Premium heeft een maandelijks abonnement per apparaat van $ 0,99 of een jaarlijks abonnement per apparaat van $ 9,99.

De nieuwe Insight Cloud-webportal is ideaal voor het configureren van grotere switches met veel poorten, zoals deze twee nieuwe 28-poorts Insight Managed Smart Cloud Switches. De NETGEAR Insight Managed 28-Port Gigabit Ethernet Smart Cloud Switch (GC728X) en PoE+ edition (GC728XP) worden vanaf begin februari geleverd maar kunnen vooraf worden besteld via geautoriseerde NETGEAR-partners en andere resellerkanalen en e-commercesites. Regionale variatie kan van toepassing zijn op de uiteindelijke prijzen voor eindklanten, afhankelijk van de leverancier en gebundelde aanbiedingen.

Insight Managed 28-Port Gigabit Ethernet Smart Cloud Switch met 2 SFP en 2 SFP + Fiber-poorten (GC728X) - $ 329,99

Insight Managed 28-Port Gigabit Ethernet PoE + Smart Cloud Switch met 2 SFP en 2 SFP + Fiber-poorten (GC728XP) - $ 599,99

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!