Pure Storage leidt IDC MarketScape Worldwide All-Flash Array 2017 Vendor Assessment
11-01-2018 | door: Witold Kepinski

Pure Storage leidt IDC MarketScape Worldwide All-Flash Array 2017 Vendor Assessment

Pure Storage is door marktonderzoeker IDC als ‘leider’ bestempeld in de IDC MarketScape Worldwide All-Flash Array 2017 Vendor Assessment. Daarna volgen Dell EMC, NetApp en HPE. Major Players zijn IBM, Hitachi Vantara, Kaminario, Huawei en Tegile. Hekkensluiter is 'contender' Tintri.

Het MarketScape-rapport van IDC stelt dat “de strategie van Pure Storage op het gebied van NVM Express (voor snelle uitwisseling van data tussen de processor en het flash-opslagsysteem), voorspellende analyses in de cloud, veel aandacht voor klantenservice en het voortdurend vernieuwen van opslagtechnologie bij klanten (met het Evergreen Storage-programma) het verschil maakten”.

 IDC MarketScape is een kwantitatieve en kwalitatieve beoordeling van de factoren die bepalen hoe succesvol een bedrijf is. Op het gebied van enterprise storage beoordeelt het rapport een aantal factoren rond het runnen van een mixed workload met meerdere bedrijfskritische applicaties.

“De all-flash array (AFA) markt is de afgelopen twee jaar snel volwassener geworden”, zegt Eric Burgener, Research Director van IDC. “De grootste verschillen tussen de aanbieders vind je in de toekomstvisie, hoe ze de klantervaring meten en optimaliseren, en hoe ze met technologische vernieuwingen omgaan. Aanbieders zoals Pure Storage leggen de lat op al deze gebieden hoger en vergroten zo de klanttevredenheid.”

 “We zijn er trots op dat als ‘leider’ worden betiteld in het IDC MarketScape AFA-rapport 2017”, zegt Theo van Teylingen, Regional Director Benelux voor Pure Storage. “Ons succes was niet mogelijk geweest zonder onze klanten en partners, die steeds slimmer gebruikmaken van hun data en die ons aansporen om te blijven innoveren.”

 Download hier een samenvatting van het IDC MarketScape Worldwide All-Flash Array 2017 Vendor Assessment.

flash-storage-leaders.jpg

Terug naar nieuws overzicht