Alexander Meijers van ETTU benoemd tot Microsoft MVP HoloLens en Mixed Reality

11-01-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Alexander Meijers van ETTU benoemd tot Microsoft MVP HoloLens en Mixed Reality

Alexander Meijers, Architect en HoloLens Evangelist van ETTU, is benoemd tot Microsoft Most Valuable Professional (MVP) op het gebied van Windows Development. Hij dankt deze award aan zijn inzet op het gebied van de HoloLens en Mixed Reality.

Microsoft reikt de MVP award uit aan technische experts die uitblinken binnen hun vakgebied en zich daarnaast actief en met veel passie inzetten om kennis te delen. Deze uitzonderlijke bijdrage aan de community wordt dan ook jaarlijks gewaardeerd met de uitreiking van de MVP award binnen een specifiek vakgebied. In Nederland zijn slechts 100 MVP's benoemd door Microsoft.

Alexander Meijers: “Tot mijn grote verrassing heb ik de Windows Development MVP award vanuit Microsoft ontvangen voor mijn inzet op het gebied van de HoloLens en Mixed Reality. Microsoft MVP is een erkenning vanuit Microsoft voor uitzonderlijke prestaties binnen de community. Sinds de introductie van de HoloLens ben ik actief bezig met de mogelijkheden van het Mixed Reality Device van Microsoft, zowel voor ETTU en haar klanten als in mijn vrije tijd. Zo zet ik mij actief in voor de community, deel ik mijn kennis en ervaring en spreek ik op diverse evenementen in Nederland en daarbuiten. Daarnaast heb ik ook samen met Sjoukje Zaal de Mixed Reality User Group (MixUG) opgericht, om samen met andere geïnteresseerden ervaringen uit te wisselen over de HoloLens en Mixed Reality. Ik ben dan ook enorm trots om door Microsoft benoemd te zijn tot MVP.”

Piet Vink, directeur van ETTU: "Wat een geweldig nieuws dat de inzet van Alexander voor de community is opgepikt door Microsoft. Vanuit ETTU geloven we in de kracht van de HoloLens en Mixed Reality en zijn dan ook bezig met de eerste projecten op dit gebied, onder andere bij Jumbo Maritime. Wij zijn dan ook enorm trots dat Alexander is uitgeroepen tot Microsoft MVP!"

Wat zijn de voordelen van een Most Valuable Professional?
“Als Microsoft MVP sta ik direct in contact met de product teams van Microsoft en andere MVPs," aldus Alexander Meijers. "Dit biedt mij dan ook de mogelijkheid om nog meer te betekenen voor de HoloLens en Mixed Reality community. Mijn interesse gaat vooral uit naar het combineren van Mixed Reality met diensten zoals Cognitive Services, Artificial Intelligence en Microsoft Graph. Mijn doel is om me te blijven inzetten in de community en om anderen te helpen rondom deze technologie. Wellicht zien we elkaar tijdens een van de evenementen waar ik de komende maanden spreek!”

Terug naar nieuws overzicht