Exclusive Networks biedt Cato Networks Secure SD-WAN oplossing
11-01-2018 | door: Witold Kepinski

Exclusive Networks biedt Cato Networks Secure SD-WAN oplossing

Exclusive Networks heeft Cato Networks toegevoegd aan het portfolio. Cato Networks levert een Secure SD-WAN oplossing als een cloud service, ondersteund door een geïntegreerde reeks van beveiligingsdiensten.

De Cato Cloud verbindt op veilige wijze alle bedrijfslocaties, mobiele gebruikers en applicaties. Cato Networks verlaagt de MPLS (Multi Protocol Label Switching) kosten, voorkomt gedistribueerde appliances, biedt een veilige internet toegang en breidt het WAN uit naar mobiele gebruikers en cloud-datacenters.

Kom 29 januari naar het introductieseminar voor het PartnerCloud Program Overview, en krijg inzicht in welke problemen hiermee worden opgelost, use cases, prijzen, prijsmodel en hands-on demo/workshop.

De behoefte van communicatie verandert. Het is wereldwijd aan het uitbreiden en is steeds meer afhankelijk van gegevens en applicaties in de cloud en moet voor medewerkers overal en te allen tijde bereikbaar zijn. Het was tot voor kort nog eenvoudig om de organisatie veilig te verbinden wanneer deze statische en voorspelbare verkeersstromen had vanuit hoofkantoor naar filialen en datacenters. Maar de eisen van vandaag zijn radicaal anders. Het is tijd om te heroverwegen hoe u een veilige, snelle en eenvoudige wereldwijde connectiviteit kunt bieden aan uw filialen, datacenters en remote gebruikers.

Bereid uzelf voor op de toekomst en kom op 29 januari naar de introductie van Cato Networks in Nederland voor het partner kanaal.

 

Terug naar nieuws overzicht
Software