Rob Krol wordt Director, Sales BeNeLux and Nordics InfoVista
13-01-2018 | door: Witold Kepinski

Rob Krol wordt Director, Sales BeNeLux and Nordics InfoVista

Rob Krol wordt Director, Sales BeNeLux and Nordics InfoVista. Dit meldt hij op linkedIn. Hij werkte eerder bij sd-wan leverancier VeloCloud dat is overgenomen door VMware.

InfoVista is een leverancier van kosteneffectieve orkestratieoplossingen voor netwerkprestaties waarmee communicatiedienstverleners, mobiele operators en grote ondernemingen de uitdaging aangaan om gebruikerservaring van topkwaliteit (UX) te bieden en tegelijkertijd de kapitaalefficiëntie van hun netwerkinfrastructuur te vergroten.

Tachtig procent van 's werelds grootste communicatieserviceproviders (CSP's), meer dan 250 mobiele operatoren, talloze wereldwijde ondernemingen en openbare administraties vertrouwen allemaal op InfoVista-oplossingen om de beste IT-services te leveren die specifiek zijn gericht op optimale netwerkprestaties.

De expertise en constante innovatie bieden volgens Krol klanten een ongeëvenaard niveau van bruikbare netwerk-, applicatie- en klanteninformatie, zichtbaarheid en controle over alle services, alle technologieën en alle domeinen van vaste netwerken, mobiele netwerken en WAN's voor bedrijven. Dit stelt onze klanten in staat om hun netwerken en aanverwante diensten kosteneffectief te plannen, te exploiteren, testen, optimaliseren en te gelde te maken.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Software