Witold Kepinski - 14 januari 2018

Henk Bijsterbosch wordt commercieel directeur bij QSight IT

Henk Bijsterbosch wordt commercieel directeur bij QSight IT image

Henk Bijsterbosch wordt commercieel directeur bij QSight IT. Dit meldt hij op LinkedIn. Hij was eerder General Manager Sales & Digital Marketing bij Misco Solutions.

QSight IT is een Nederlands IT-bedrijf van KPN met absolute focus op netwerken, beveiliging, opslag en cloud. Organisaties uit de sectoren financiële dienstverlening, industrie, overheid en nutsbedrijven, zorg, detailhandel, zakelijke dienstverlening en overige branches Functie tot de klantenkring van QSight IT. Het aanbod, naast het leveren en integreren van IT-technologie, ook een compleet scala aan proactieve consultancy, support- en beheerdiensten. QSight IT heeft partnerships op strategisch niveau met partijen als Cisco, Check Point, F5 Networks en Microsoft.

QSight IT beschikt over een Security Operations Center (SOC) en een Network Operations Center (NOC), strategisch verspreid over meerdere locaties en 24/7 bemand. Onze teams van security- en netwerkprofessionals werken zoals Big Data, Machine Learning en Artificial Intelligence om cyberdreigingen, techniek en IT-kostenefficiëntie te managen. 

Addition helpt QSight IT organisaties te voldoen aan wet- en regelgeving en normenkaders zoals ISO 27001, NEN 7510, COBIT en Logius.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!