Orsatel overgenomen door Quamba
11-01-2018 | door: Witold Kepinski

Orsatel overgenomen door Quamba

Orsatel is per 1 december 2017 overgenomen door Orsatel - Quamba Holding. Kenan Oran, eigenaar van Orsatel, draagt zijn bedrijf over aan Raymond Verheul en Martin Cramer, eigenaren van Quamba People. Kenan Oran blijft betrokken bij Orsatel in de functie van Operationeel manager.

Orsatel is specialist op het gebied van bekabelde en draadloze communicatie netwerken. De afgelopen tien jaar heeft Orsatel een goede naam opgebouwd in de telecom branche, met name in het ondergrondse en bovengrondse KPN netwerk.

Quamba People is een middelgroot landelijke uitzendbureau en voor klanten een HR Partner in Field Services en support functies. Quamba is een bekende naam in de ‘Ziggo’ wereld. Net als Orsatel heeft Quamba People veel oog voor kwaliteit en flexibiliteit. Quamba People richt zich zowel op beginnende als ervaren technici met verschillende opleidingsniveaus en vakrichtingen.

Overname-adviseur Marktlink was bemiddelaar bij deze overname. Marktlink Fusies & Overnames kwam ruim een jaar geleden in beeld voor de verkoopbegeleiding. Na vele gesprekken met diverse overnamekandidaten, kwam in maart 2017 Quamba People uit Hoevelaken in beeld.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Mobility