Redactie - 12 januari 2018

SAP kondigt cloudmigratieprogramma voor hr-afdelingen aan

SAP heeft HCM Bridge to the Cloud aangekondigd. Het programma helpt klanten met on-premise SAP ERP Human Capital Management (HCM)-oplossingen bij de transitie van hun hr-omgeving naar de cloud.

De diensten en tools van HCM Bridge to the Cloud helpen klanten de juiste componenten te migreren op het juiste moment zo beweert SAP. "Tegelijkertijd beschermt het hun bestaande investeringen in HCM-oplossingen en verlaagt het de risico's van een digitale transformatie. HCM Bridge to the Cloud zorgt voor duidelijke begeleiding, voorspelbare resultaten, een kortere time-to-value en flexibele commerciële regelingen. Dat vergemakkelijkt de migratie naar cloudgebaseerde SAP SuccessFactors-oplossingen."

 

"We zien allemaal hoe een digitale hr-transformatie tot nieuwe bedrijfsmodellen leidt, industrieën herdefinieert en de manier verandert waarop bedrijven omgaan met hun klanten, partners en mensen", aldus SAP SuccessFactors President Greg Tomb. "Moderne tools zorgen zowel voor betere financiële prestaties als voor medewerkers die zich meer verbonden voelen met het bedrijf. We willen al onze klanten laten profiteren van de innovatie, inzichten en gebruikerservaring van de cloud. Dit programma bevat alles om hun reis te vergemakkelijken, zodat ze snel stappen kunnen zetten."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!