Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
17-01-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Scale Computing Video Update over Hybrid Cloud en NVMe

Scale Computing, aanbieder van hyperconverged oplossingen op het gebied van opslag, servers en virtualisatie, meldt dat zijn hyperconverged oplossing helemaal klaar is voor de cloud en NVMe. Aad Dekkers van Scale Computing belicht in een video interview de voordelen van Hybrid Cloud en NVMe.

NVMe (Non Volatile Memory Express) biedt technologie voor een schaalbare host controller interface voor hardware die gebruikt maakt van non-volatile memory storage. Scale biedt op dit moment deze combinatie aan in het Hypercore Direct programma voor partners en klanten die vandaag hoge performance nodig hebben en niet op de prijs hoeven te letten.

Uit een gepubliceerde test blijkt dat de IO latencies lager zijn dan 20 microseconden, die geleverd werden aan een virtual machine (vm). Dit is mogelijk dankzij de architectuur van het software defined storage engine (SCRIBE) van Scale computing, die gekoppeld is aan hoge responsieve NVMe technologie en die zorgt voor een hoge performance.

Scale Computing toont hiermee volgens Dekkers aan dat zijn software stack efficiënter is dan alle andere hyperconverged infrastructuur leveranciers en dat zijn producten, wanneer de prijs van NVMe en memory technologieën het toe laat, daarvoor direct klaar zullen zijn.

Terug naar video overzicht
Cloud