Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
23-01-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Scale Computing Video Update over Micro Datacenter in a Box

Scale Computing is nu Alliance Partner van APC by Schneider Electric’s hyperconverged Micro Data Center Xpress-oplossing. Dit meldt Johan Pellicaan van Scale Computing. Ontworpen om fysieke implementaties voor Edge-omgevingen te vereenvoudigen, biedt de Micro Data Center Xpress een snelle, kosteneffectieve en veerkrachtige oplossing voor channel partners, resellers, systeem integratoren, MSP's en eindgebruikers. Micro Data Center Xpress helpt organisaties onder andere bij hun workloads, Big Data en IoT strategie. De Micro Data Center Xpress oplossing is verkrijgbaar bij Copaco Nederland.

Scale Computing HC3 hyperconverged oplossing combineert storage, servers en virtualisatie in één uitgebreid systeem om algehele beheer te automatiseren. Hierdoor kan IT zich concentreren op het beheer van applicaties in plaats van op infrastructuur. Omdat er geen virtualisatiesoftware is die kan worden gelicentieerd, en er geen externe opslagruimte is om te kopen, verlagen de HC3-producten de vaste kosten en vereenvoudigen ze de infrastructuur die nodig is om applicaties actief te houden. Scale Computing staat bekend om zijn innovatieve aanpak van HCI; het bedrijf is twee jaar op rij uitgeroepen tot 'Virtualization Company of the Year' bij de Storage, Virtualization, Cloud (SVC) Awards.

Edge Computing

Volgens 451 Research groeien Micro Data Centres aan de rand van het netwerk ofwel edge computing in populariteit met een samengestelde jaarlijkse groei van 42 procent in de afgelopen drie jaar. Organisaties uit verschillende verticale markten realiseren zich de enorme voordelen van het inbedden van reken- en opslagcapaciteit dichter bij waar de gegevens worden gegenereerd. Van retailers en nutsbedrijven tot scheepvaartbedrijven, ziekenhuizen en universiteiten, ze realiseren zich allemaal het potentieel om tegemoet te komen aan de vraag naar sterk gedistribueerde capaciteit, aldus 451 Research.

Terug naar video overzicht
Datacenter