Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
27-01-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Scale Computing werkt samen met WinMagic voor encryptie en intelligent sleutelbeheer

De Amerikaanse hypergeconverged specialist Scale Computing gaat samenwerken met Winmagic voor security oplossingen. Het gaat hierbij om encryptie en intelligent sleutelbeheer die data van klanten beschermt. Dit zegt Aad Dekkers van Scale Computing in een video interview.

De WinMagic SecureDoc Cloud-encryptie en intelligente key management-oplossing is eenvoudig door partners en klanten te implementeren, aldus Aad Dekkers.

Scale Computing is een bedrijf dat zich voor de volle honderd procent op het distributiekanaal richt. Partners en resellers staan centraal bij alles wat het bedrijf onderneemt. Scale Computing streeft ernaar om de afname van zijn hyperconverged oplossing HC3 binnen de regio te bevorderen en is voortdurend op zoek naar innovatieve partners die niet bang zijn voor verandering.

De geavanceerde hyperconverged technologie van Scale Computing dringt de complexiteit van virtualisatie drastisch terug. Dankzij deze vereenvoudiging kunnen organisaties hun complete ICT-infrastructuur effectiever beheren. Een volledig geïntegreerd cluster combineert opslagbronnen, virtualisatietechnologie en high availability tot één beheervriendelijk platform, waarvan de schaal naar wens kan worden aangepast (single node-configuratie).

Door: Witold Kepinski

Terug naar video overzicht