Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
25-01-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Scale Computing en Google bieden samen hyperconverged infrastructure

Scale Computing, aanbieder van hyperconverged oplossingen op het gebied van opslag, servers en virtualisatie, sluit een partnership met Google. De samenwerking is gericht op het vergemakkelijken van het verplaatsen van bedrijfsapplicatie workloads tussen de interne infrastructuur en de cloud. Scale Computing heeft daarvoor speciaal HC3 Cloud Unity oplossing ontwikkeld die de hyperconverged infrastructuur van Scale Computing combineert met het Google Cloud Platform, zo vertelt Aad Dekkers van Scale Computing in een video interview.

HC3 Cloud Unity stelt bedrijven in staat om tegelijkertijd gebruik te maken van bronnen in de cloud en on-premises. HC3 Cloud Unity maakt het mogelijk om applicaties in de cloud te laten werken via virtuele machine-instances van de HC3 Scale Computing oplossing.

Door het nieuwe partnership wordt de HC3-cluster opgenomen in het Google Cloud Platform, zodanig dat het lijkt alsof ze op het lokale bedrijfsnetwerk staan. Deze integratie is gebaseerd op de ingebouwde software-gedefinieerde networking technologie (SDN) en stelt klanten in staat om virtual machines te verschuiven of om bijvoorbeeld recovery bij een ramp te vereenvoudigen.

Door: Witold Kepinski

Terug naar video overzicht
Cloud