Calero Software koopt A&B Groep
12-01-2018 | door: Witold Kepinski

Calero Software koopt A&B Groep

Calero Software, provider van Communications Lifecycle Management (CLM) -software en managed services, waaronder producten als Telecom Expense Management (TEM), Managed Mobility Services (MMS) en Usage Management, heeft vandaag bekendgemaakt dat het A&B Groep heeft overgenomen. A&B Groep is een toonaangevende provider van Telecom Expense Management (TEM) producten in de EMEA-regio met het hoofdkantoor in Nederland. De overname was op 1 januari 2018 een feit. Financiële voorwaarden zijn niet bekendgemaakt.

‘Ik verheug me erop om de klanten en medewerkers van A&B Groep te verwelkomen in de Calero-familie’, zegt Chris Jurasek, President & CEO van Calero Software. ‘A&B Groep vergroot de klantenservice en technische en commerciële activiteiten van Calero in Europa aanzienlijk en versterkt tevens Calero's lokale kennis en aanwezigheid in meer dan 30 landen en binnen meer dan 100 extra telecomaanbieders. Samen leveren Calero en A&B Groep de meest complete set aan software oplossingen en services ter wereld. Deze overname vertegenwoordigt Calero’s belofte aan onze huidige en toekomstige klanten om wereldwijd te investeren.

Ron Rijkenberg, mede-oprichter en CEO van A&B Groep en nu een Managing Director voor Calero, voegde hieraan toe: ‘Vanaf het begin heeft A&B Groep de meest betrouwbare provider voor telecom expense management services in de EMEA-regio willen worden. Door samen te gaan met Calero hebben we dit doel versneld bereikt en hebben we onze krachten gebundeld met een partner die waarden als integriteit, innovatie en hoogwaardige service met ons deelt. Ik verheug me erop om samen te werken met Chris Jurasek, Calero’s management team en Riverside Partners en kijk uit naar mijn rol als manager van de EMEA-activiteiten van het samengevoegde bedrijf. Onze klanten zullen enorm profiteren van de toename in onze solvabiliteit, aanvullende TEM-producten en versnelde investeringen in innovatie als onderdeel van Calero. Tegelijkertijd kunnen de klanten van A&B Groep vanzelfsprekend blijven rekenen op uitstekende klantenservice, lokale kennis, medewerkers en gerichtheid op bescherming en beveiliging van persoonsgegevens’.

Foto: Ron Rijkenberg (L) en Chris Jurasek (R)

Terug naar nieuws overzicht
Software