Witold Kepinski - 15 januari 2018

Rubrik stelt Bertrand Yansouni aan als VP Worldwide Channel

Rubrik stelt Bertrand Yansouni aan als VP Worldwide Channel image

Rubrik, expert in cloud-datamanagement, stelt Bertrand Yansouni aan als vice president Worldwide Channel. In deze rol leidt hij de wereldwijde visie en strategie van de channel partners van Rubrik, waaronder resellers, distributeurs en dienstverleners. Yansouni zal aan Mark Smith, executive vice president Global Sales and Business Development gaan rapporteren.

Yansouni heeft vooraanstaande technologiebedrijven 25 jaar lang geholpen met ontwerpen en toepassen van veelgebruikte go-to-market-strategieën. In zijn meest recente functie als VP of Global Partner Sales and Strategic Partnerships bij Google Cloud was hij verantwoordelijk voor een go-to-market-partnerecosysteem met 13.000 partners en gaf hij leiding aan een businessunit die per jaar met 300 procent groeide.

“Al sinds dag één streeft Rubrik naar een 100% channelgedreven go-to-market-strategie. We kijken ernaar uit om onze capaciteiten nog verder te vergroten nu Bertrand de leiding krijgt over Channel en Randy Schirman zich volledig kan toeleggen op onze snelgroeiende Managed Service Provider-business”’, zegt Bipul Sinha, medeoprichter en CEO van Rubrik. “Met zijn 25 jaar ervaring in het opzetten van channel-organisaties is Bertrand een grote aanwinst voor Rubrik, onze partners en klanten.”

Voor hij bij Google aan de slag ging was Yansouni VP of Global Partner Sales at Cloudera, de grootste aanbieder van op Apache Hadoop gebaseerde software, diensten en trainingen. Daarnaast gaf hij leiding aan channels bij Riverbed en VMware.

“Moderne bedrijven moeten applicaties instant aanbieden om datacorruptie, rampen en cyberdreigingen als ransomware te doorstaan. Rubrik’s Cloud Data Management Platform biedt een oplossing voor deze grote uitdagingen en versimpelt de weg naar cloudadoptie en automatisering op schaal,” zegt Yansouni. “Ik heb gezien hoe snel Rubrik’s technologie wordt opgepikt, en dit biedt grote kansen voor de channel. Ik ben erg blij dat ik me in deze opwindende tijden bij het bedrijf kan voegen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!