Redactie - 15 januari 2018

SJ-Solutions sponsort motorsporter Vasco van der Valk uit Amersfoort

SJ-Solutions uit Leusden gaat motorsporter Vasco van der Valk (18) uit Amersfoort sponsoren. Vasco zit al sinds zijn 4e levensjaar op de motor en neemt deel aan motorraces in landen binnen Europa en daarbuiten. Momenteel is Vasco, naast zijn VWO-opleiding, actief in de Supersport 600 en heeft in het afgelopen jaar al meerdere podiumplaatsen veroverd tijdens het Duitse IDM. In 2018 staan er ook weer races gepland in Duitsland, Engeland en Nederland, waaronder op het TT Circuit in Assen.

De in Leusden gevestigde SJ-Solutions B.V. ontwerpt, levert, implementeert en onderhoudt sinds 2003 moderne IT-oplossingen, en dat gaat vaak gepaard met het optimaliseren van de IT-omgevingen van hun klanten. Daarnaast speelt snelheid en precisie van de hardware en software altijd een cruciale rol om data zo snel en stabiel mogelijk te kunnen benaderen en te verwerken.

Ook Vasco is continu bezig met het optimaliseren van zijn motor en “skills”, om in de snelst mogelijke tijd via de optimale route over het circuit te racen. Jelte Jukkema, mede eigenaar en CFO van SJ-Solutions, ziet daarom mooie overeenkomsten tussen beide partijen: “Als fervent motorrijder weet ik hoe belangrijk precisie en snelheid zijn. De overeenkomst met de motorsport was dan ook snel gelegd. Daarnaast laat Vasco in zijn carrière ook nog eens zien hoe hij als jonge topsporter zichzelf steeds weer weet te verbeteren. In de wereld van SJ-Solutions noemen we dat optimalisatie, een werkwijze waarbij we voor onze klanten steeds optimale resultaten op het vlak van storage, computing, back-up, archivering en virtualisatie behalen.”

Toekomst
“Afgezien van deze vergelijkbare werkwijzen, vind ik het ook gewoon heel gaaf om zon jong talent met dik 250 km/u over het circuit te zien knallen!\" vervolgt Jelte. Met een duidelijk doel voor ogen kijken SJ-Solutions en Vasco gezamenlijk uit naar de toekomst, met de ambitie dat er nog vele podiumplekken volgen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!