Exclusive Group biedt een Nutanix Mellanox Rubrik datacenter bundel
16-01-2018 | door: Witold Kepinski

Exclusive Group biedt een Nutanix Mellanox Rubrik datacenter bundel

Exclusive Group, de value-added services and technologies (VAST) group, heeft NuMeRu onthuld. NuMeRu is een complete datacenter transformatie bundel van oplossingen, services en ‘go-to-market’-ondersteuning voor BigTec channel partners. NuMeRu is een geïntegreerde datacenter stack ontworpen om het eenvoudig te maken om te migreren van complexe bestaande datacentra. Daarmee worden nieuwe kansen gecreëerd voor partners om klanten om te zetten naar enterprise hybrid cloud met een snelle Return on Investment (ROI) en betaalbare financiering.

NuMeRu is een kant-en-klare oplossing die zakelijke IT -oplossingen van Nutanix, Mellanox en Rubrik combineert. Het bestaat uit disruptieve next-generation technologieën met hoogwaardige technische en professionele services, een reeks financieringsmogelijkheden en out-of-the-box marketing campagnes. “NuMeRu speelt in op de open standaard van next-generation vendors die interoperabiliteit waarderen boven het insluiten van klanten in eigen technologie. We hebben dit omgeven met gespecialiseerde technische, financiële en marketing resources om het succes voor partners te maximaliseren” zegt Martin Bichler, BigTec Vendor Manager (EMEA & APAC). “NuMeRu is een volledig geïntegreerde stack met uitgebreide services. Het is meer dan alleen de optelsom van de onderdelen; het biedt ook eenvoudige integratie met andere complimenterende oplossingen uit het BigTec portfolio om dealgrootte en levensduur van de klant te vergroten”.

Hybrid Cloud

De onderdelen van NuMeRu zijn elk op zichzelf marktleidende oplossingen. Als geheel vormen ze de complete basis voor datacenter transformatie; een flexibele en schaalbare basis voor enterprise hybrid cloud.

Nutanix (Nu), een geavanceerde hyperconverged reken-, virtualisatie- en storage platform.

Mellanox (Me), een Flexibele, SDN-based Ethernet cloud networking voor verbijsterende datacenterprestaties.

Rubrik (Ru), een cloud data management oplossing voor directe backup, recovery, zoekfunctie en analyse.

De ondersteunende services voor NuMeRu worden geleverd door Exclusive Group’s PASSport Global Services divisie. Met diverse support levels en andere technische en professionele services biedt PASSport extra omzet en marge opportuniteiten voor partners.

Hypervisor

Exclusive Capital biedt flexibele financierings- en leaseplannen die helpen aanschafkosten te verspreiden en koopbeperkingen te voorkomen. “We zijn ervan overtuigd dat de NuMeRu oplossing zal helpen om te voldoen aan de hoge vraag die we zien voor oplossingen die de echte cloudervaring naar het private of enterprise datacenter brengen, met echte keuzevrijheid betreffende platform, hypervisor en hybride cloud integratie,” zegt Jan Ursi, Senior Director Channel & OEM bij Nutanix.

Data

“IT afdelingen zoeken wanhopig naar manieren om hun data te beheren zonder de noodzaak om inefficiënte oplossingen van een verouderde bestaande infrastructuur te moeten patchen” zegt Karl Driesen, Head of Sales, EMEA bij Rubrik. “Rubrik’s cloud data management oplossing stelt BigTec partners in staat om hun klanten een oplossing te bieden waarmee ze eenvoudig en snel al hun data op één platform kunnen beheren.”  

Hyperconverged

“Hyperconverged systemen en disruptieve, next-generation datacenter technologieën hebben allen een snel en betrouwbaar netwerk nodig,” zegt Darrin Chen, VP Worldwide Channels bij Mellanox. “Onze Spectrum-switches voorzien in dit fundamentele, eenvoudige en duurzame netwerk om het potentieel van Nutanix, Rubrik en andere vendoren uit het BigTec portfolio te waarborgen.”

Datacenter

“De invoering van hybrid cloud is een fenomenale kans en NuMeRu zorgt ervoor dat alle channel partners nu een overtuigend voorstel hebben voor klanten dat datacenter transformatie minder risicovol maakt en de weg naar grotere schaalbaarheid, flexibiliteit en andere voordelen versnelt,” zegt Barrie Desmond (foto), COO bij Exclusive Group. “NuMeRu onderstreept ook de strategische waarde van het BigTec vendor portfolio, dat zorgt voor buitengewone wereldwijde groei bij onze partners”

Seminar

Exclusive Networks Nederland organiseert 27 maart een NuMeRu seminar. Meer informatie volgt, wilt u graag op de hoogte blijven, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via:
Inschrijven nieuwsbrief

WK

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter