Witold Kepinski - 16 januari 2018

Leo Keller wordt commercieel directeur G-Nius

Leo Keller (33) is benoemd tot commercieel directeur van G-Nius BV. Met ingang van 1 januari 2018 is hij binnen het directieteam van G-Nius verantwoordelijk voor het aansturen van het business team en de commerciële en business activiteiten.

Leo Keller is een ervaren business manager op het gebied van ICT detachering en Consultancy. Volgens Gijs-Jan Deenen, algemeen directeur van G-Nius, geeft de aanstelling van Leo Keller de basis voor een verdere groei als business partner met diepgaande expertise in met name de gebieden Warehouse Management Systems, Utilities, projectmatige ICT Detachering en Consultancy.

“Bijzonder trots zijn wij op het feit dat Leo Keller eigen kweek is. Leo kent de onderneming, de professionals, de opdrachtgevers en het vak van haver tot gort. In 2007 kwam Leo Keller als trainee binnen, na een kort uitstapje is hij sinds 2012 business manager IT Logistics. De benoeming van een vakman als Leo Keller brengt ons de kracht om de gewenste groei commercieel vorm te geven”.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!