Witold Kepinski - 16 januari 2018

To-Increase neemt HGH en HiGH Software over

To-Increase heeft overeenstemming bereikt over de overname van HGH, een bedrijf dat Microsoft Dynamics verrijkt met software voor verhuur en leasen van apparatuur. Met de overname breidt To-Increase haar software portfolio uit om klanten in de productie industrie en diensten sector een nog completer aanbod te kunnen bieden.

Onderdeel van de overname is ook HiGH software, met haar oplossingen DynaRent en DynaLease, en is een strategische stap welke To-Increase in staat stelt innovatie bij klanten te blijven stimuleren en hen te helpen in hun digitale transformatie. Met de overname, waaronder HGH Business Consultancy BV, versterkt To-Increase haar marktleidende positie in het Microsoft Dynamics kanaal.

Cornelis Bosch, CEO To-Increase: “Onze klanten innoveren voortdurend en proberen zich continu te onderscheiden in hun markt door bijvoorbeeld machines en apparaten als service aan te bieden. Met de overname van HiGH Software helpen wij hen in deze transitie en kunnen wij hen met een compleet portfolio ondersteunen in hun groei en innovatie”.

HiGH Software ontwikkelt en levert end-to-end oplossingen voor verhuur, transport en services aan productie -en service bedrijven op basis van het Microsoft Dynamics platform. Sinds de oprichting in 2001 is HiGH Software gegroeid naar een bedrijf met 55 medewerkers die dagelijks vanuit Amstelveen meer dan 120 klanten bedienen.

“Met de overname door To-Increase hebben we een partij gevonden die past bij het innovatieve karakter van HiGH Software. Onze specifieke kennis, gecombineerd met de ervaring van To-Increase, zorgt ervoor dat we klanten nóg beter kunnen helpen in hun digitale transformatie.” zegt Arthur de Leeuw, Managing Director of HiGH Software.

Bert de Wild, mede-oprichter van HGH Business Consultancy BV vult aan: “Samen met To-Increase kunnen we onze klanten helpen hun digitale transformatie met Microsoft Dynamics 365 te realiseren. Door samen te werken met To-Increase, kunnen HGH en haar medewerkers hun ambitie waarmaken om haar internationale bereik te vergroten.”

De overname is met onmiddellijke ingang. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!