Redactie - 16 januari 2018

Samsung 34-inch monitor met Thunderbolt 3 aansluiting

Samsung 34-inch monitor met Thunderbolt 3 aansluiting image

Op CES 2018 heeft Samsung Electronics de connectiviteit en prestaties van zijn kenmerkende gebogen beeldscherm uitgebreid met het debuut van zijn nieuwe CJ791-monitor, de eerste gebogen monitor met Intel's Thunderbolt 3-connectiviteit

Ontworpen voor entertainment en zakelijke doelgroepen, lijnt het 34-inch CJ791-model de single-source voedings- en verwerkingssnelheid af met een uitzonderlijke beeldkwaliteit voor een comfortabele en productieve gebruikerservaring, zo beweert Samsung.

Via een enkele Thunderbolt 3-kabel kunnen CJ791-gebruikers hun monitor en laptop koppelen en docken zonder uitgebreide bekabeling. De Thunderbolt 3-verbinding biedt een verwerkingssnelheid van maximaal 40 Gigabits per seconde (Gbps) - een snelheid die bijna vier keer zo snel is als USB-alternatieven - waardoor gebruikers kunnen genieten van connectiviteit in een volledig ecosysteem van dokken, beeldschermen en randapparatuur, waaronder Macs, USB-type C-laptops en andere desktopaccessoires zoals opslagstations of externe grafische kaarten. De Thunderbolt 3-interface stelt de CJ791 ook in staat om tot 85 watt (W) oplaadvermogen voor de laptop te bieden.

"Als pionier van de gebogen monitorindustrie, blijft Samsung nieuwe manieren zoeken om onze beeldschermen te verfijnen en de verwachtingen van de consument over verbeterde prestaties en presentatie te overtreffen", zegt Seog-gi Kim, Executive Vice President van Visual Display Business bij Samsung Electronics. "De CJ791 lijnt Thunderbolt 3-connectiviteit uit met onze beste kromming en QLED-beeldkwaliteit om gebruikers te boeien en te betrekken, terwijl ook de organisatie en productiviteit worden verbeterd. We zijn zeer verheugd om de volledige mogelijkheden van onze innovatieve nieuwe display aan CES 2018-deelnemers te demonstreren. "

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!