Logicalis wordt Cisco Global Gold Partner

Logicalis wordt Cisco Global Gold Partner

16-01-2018 | door: Witold Kepinski

Logicalis wordt Cisco Global Gold Partner

Logicalis Group, een internationale IT-oplossing en managed services provider, is benoemd tot Cisco Global Gold Partner. Er zijn slechts zes van deze toppartners wereldwijd. Alle Logicalis-vestigingen over de hele wereld kunnen nu optreden als Cisco's wereldwijde Gold Partner.

Logicalis behaalde deze certificering door zijn uitgebreide vermogen om Cisco-technologieën en -services te ondersteunen, en door zijn schaal van leveringsexpertise over de hele wereld. Hoewel elke Logicalis-regio op zijn eigen benen staat, erkent de certificering haar unieke wereldwijde benadering van oplossingen, services en ondersteuning, de hooggekwalificeerde professionals over de hele wereld en de volledige toewijding van het creëren van waarde voor haar klanten door middel van innovatie.

In een commentaar op deze prestatie voegt Mark Rogers, CEO van Logicalis Group, toe: "Logicalis is een multinationale organisatie die de uitdagingen van het zakendoen over de hele wereld volledig begrijpt. We zijn erg blij om te zien dat onze investeringen in onze teamvaardigheden, onze solide bedrijfsprocessen en onze werkelijk geïntegreerde activiteiten over de hele wereld nu worden erkend. Het belangrijkste is dat onze klanten verder kunnen worden verzekerd van de ongeëvenaarde expertise en niet-aflatende toewijding van Logicalis om voortdurend opnieuw te investeren in de technologieën en services die hun bedrijf ondersteunen. "

Deze nieuwe certificering breidt Logicalis 'wereldwijde services voor digitale enablementering uit in Hybrid IT, de digitale werkplek, Digital Ready Infrastructure en Advisory en Managed Services. Het Common Services Platform zorgt ook voor consistente servicemanagementpraktijken met levering van regionale gedeelde services, op basis van standaard ITIL-kernprocessen.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter