Redactie - 16 januari 2018

Seagate lanceert nieuwe harde schijven waaronder voor drones

Seagate lanceert nieuwe harde schijven waaronder voor drones image

Seagate Technology, speler in oplossingen voor gegevensopslag, heeft tijdens de CES 2018-conferentie een reeks nieuwe producten aangekondigd om de steeds mobieler wordende bevolking uit te rusten met oplossingen voor het maken, verwerken en ontsluiten van hun gegevens.

Videografen die bijvoorbeeld beelden in het veld willen vastleggen, kunnen nu hun vooraf ingestelde workflow stroomlijnen dankzij het tweede productaanbod van de strategische samenwerking van Seagate met DJI, een fabrikant van onbemande drones. De nieuwe LaCieDJI Copilot, een ontwerp van Neil Poulton, is een complete back-up-on-set-oplossing - waardoor drone-gebruikers hun inhoud snel en zonder pc in volledige resolutie kunnen opnemen en bekijken. Dit verandert het spel door creatieve professionals en consumenten in staat te stellen hun drone-materiaal vanaf hun mobiele apparaat af te spelen, te kopiëren en te beheren zonder het veld te verlaten of een computer op te starten. Gebruikers kunnen snel verbinding maken en verwijzen naar het ingebouwde scherm om een?directe bestandsoverdracht van een SD-kaart naar LaCie DJI Copilot te starten - zonder dat een laptop of een mobiel netwerk nodig is. Met de Copilot BOSS-app (Back-up On-Set Solution) van LaCie kunnen gebruikers video's in volledige resolutie afspelen en bestanden beheren en ordenen met hun mobiele telefoon of tablet, en laadt een ingebouwde powerbank je mobiele apparaten opnieuw op. Met 2000 GB (2TB) aan opslag, Met de LaCie DJI Copilot kunnen gebruikers gemakkelijk 65 uur aan 4K 30fps videobeelden en 20K + RAW-foto's opslaan. De straatprijs van de LaCie DJI Copilot in de VS bedraagt $ 349 en wordt in de lente verzonden.

Seagate Joy Drive

Een andere uitdaging voor veel mobiele gebruikers van vandaag is het uitbreiden van de opslag- en batterijlevensduur van hun smartphones, zodat ze inhoud kunnen vastleggen, openen en bekijken voor een langere periode. Voor consumenten in China en Indonesië - twee landen met enkele van de hoogste concentraties smartphones ter wereld - kunnen eigenaren van mobiele Android-apparaten de levensduur en capaciteit van hun smartphone of tablet aanzienlijk verlengen met de nieuwe Seagate Joy Drive. Of consumenten nu op hun werk in de ochtend reizen of gewoon met vrienden uitgaan, de Seagate Joy Drive stelt hen in staat om overal en overal video's en andere inhoud te openen, zonder dat er een WiFi-verbinding of mobiele service nodig is. China is in maart als eerste beschikbaar in China, via een exclusieve samenwerking met JingDong, een van de grootste online winkels in China. De Seagate Joy Drive is verkrijgbaar in 1000 GB (1 TB) en heeft een straatprijs in China van 660 CNY ($ 99). Seagate evalueert ook potentiële toekomstige markten en partners voor dit product.

Seagate Fast SSD 

In de tussentijd kunnen consumenten overal ter wereld hun bestanden en levens in beweging houden met de nieuwe Seagate Fast SSD - een ultra-draagbare flashdrive die snelle prestaties combineert met transmissiesnelheden tot 540 MB / s, met schokbestendigheid en USB-C-connectiviteit. Gebruikers kunnen een back-up maken van hun inhoud of deze synchroniseren met behulp van de nieuwe Toolkit-software van Seagate. De Seagate Fast SSD is beschikbaar in 250GB, 500GB en 1TB capaciteiten en heeft een straatprijs in de VS van respectievelijk $ 99, $ 169 en $ 349 en wordt in het voorjaar verzonden.

LaCie Rugged Secure

Gegevensbeveiliging is nog een groeiende zorg voor iedereen die een mobiel apparaat gebruikt. Om deze uitdaging aan te gaan, introduceert Seagate de nieuwste toevoeging aan zijn populaire reeks LaCie Rugged-drives: de LaCie Rugged Secure. Gebouwd om bestand te zijn tegen all-terrain extreme omstandigheden, van fotoshoots bij temperaturen onder het vriespunt tot herhaalde valpartijen op harde studiovloeren, is de Rugged Secure, met het ontwerp van Neil Poulton, de eerste robuuste drive die hardwareversleuteling met Seagate Secure -technologie omvat. Deze nieuwe schijf biedt creatieve professionals en andere gebruikers gemoedsrust dat ze de toegang tot hun inhoud kunnen regelen. Een eenvoudige verbreking van Rugged Secure van een computer zal automatisch de drive en toegang tot de opgeslagen gegevens blokkeren en zal met een wachtwoord worden beschermd via nieuwe Toolkit-software. De LaCie Rugged Secure-straatprijs in de VS bedraagt $ 139 voor 2TB en wordt in de lente verzonden.

En voor creatieve professionals en liefhebbers die op zoek zijn naar de nieuwste grafische ontwerp- en videobewerkingssoftware van Adobe Systems , biedt een uitgebreid partnerschap tussen Adobe en Seagate nu beperkte, gratis toegang tot de nieuwste toepassingen van Adobe, gebundeld met Seagate- en LaCie-schijven . Twee nieuwe aanbiedingen die onmiddellijk beschikbaar zijn, omvatten twee gratis maanden van het Adobe Creative Cloud Photography-abonnement (ter waarde van $ 19,98) - met de nieuwe op de cloud gebaseerde fotorevisie, Adobe Photoshop Lightroom CC - voor het volledige assortiment van Seagate Backup Plus en LaCie Porsche Design apparaten, evenals de verpakking van een gratis maand van het " Adobe Creative Cloud All Apps-plan"(Ter waarde van $ 74,99) - met Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC en nog veel meer - met alle LaCie Rugged, LaCie d2 en LaCie big-apparaten.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!