Copaco voegt IBM Cloud infrastructure toe aan  2tCloud platform

16-01-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Copaco voegt IBM Cloud infrastructure toe aan 2tCloud platform

Copaco breidt haar 2tCloud portfolio uit met IBM Cloud infrastructure. Met IBM Cloud infrastructure kunnen resellers gemakkelijk een flexibele IT-omgeving creëren. Copaco biedt IBM Cloud infrastructure aan via het eigen cloud services delivery platform 2tCloud. Hierdoor kunnen partners snel en eenvoudig cloud services ontwikkelen, beheren, hosten en aanbieden aan klanten.

In november 2016 introduceerde Copaco via 2tCloud al ‘IBM Connections Cloud’, een geïntegreerde set van social business oplossingen. Met de toevoeging van IBM Cloud infrastructure aan de IBM Marketplace propositie van Copaco, zijn resellers nu ook in staat om een volledige cloud infrastructuur in te richten voor klanten. De infrastructure catalogus van IBM Cloud bestaat onder andere uit cloud servers, storage, load balancers, firewalls en IP-adressen. Deze kunnen worden afgenomen in een flexibel abonnementsmodel op uur- of maandbasis, of op basis van gebruik (pay-per-use).

Publieke, private en hybride cloud omgeving creëren

Resellers kunnen met IBM Cloud infrastructure een publieke, private en hybride cloud omgeving creëren voor klanten. Hierin kunnen servers en andere cloud resources worden geïntegreerd met privénetwerken, API’s en beheersystemen. 2tCloud partners van Copaco kunnen de IBM cloudoplossingen zelf activeren, beheren en bundelen met diensten van andere 2tCloud vendoren binnen thema’s zoals Workspace & Productivity en Security Back-up & Recovery. De kosten van alle cloud services worden geconsolideerd op één maandelijkse factuur, waardoor zowel partners als eindgebruikers administratief worden ontzorgd.

Partners

Bianca van Engeland (foto), Business Director Software Solutions Group, Copaco: “Als ‘single point for everything as a service’ zijn we er trots op dat IBM Cloud infrastructure onderdeel is van ons portfolio. Met IBM Cloud infrastructure kunnen nieuwe partners van Copaco een eigen Infrastructure & Outsourcing propositie vormgeven. Voor partners die al een Infrastructure & Outsourcing portfolio aanbieden, is IBM Cloud infrastructure een waardevolle toevoeging om klanten meer keuzemogelijkheden te bieden. Enerzijds bieden we unieke bare metal servers aan partners die hoge eisen stellen aan de capaciteit van de serveromgeving en de kracht van on-premise willen combineren met het gemak van cloud. Anderzijds hebben partners die een flexibel aanbod zoeken voor bijvoorbeeld e-commerce of remote desktop omgevingen, een ruime keuze aan virtuele- en dedicated cloud servers. Via ons 2tCloud platform zijn onze partners in no-time aan de slag!”

Gratis testen

Om partners te overtuigen van de kracht van IBM Cloud infrastructure, kan men een maand lang gratis testen via Copaco. Meer informatie over IBM Cloud infrastructure via Copaco en het aanvragen van een trial vindt u via: ibmmarketplace.copaco.com/ibm-cloud

Terug naar nieuws overzicht
Cloud