Raad van Commissarissen TIE Kinetix treedt terug

17-01-2018 | door: Redactie

Raad van Commissarissen TIE Kinetix treedt terug

IE Kinetix, leverancier van cloud-managed Business Integration, E-Commerce, Demand Generation en Business Analytics-diensten, kondigt aan dat zijn raad van commissarissen, bestaande uit de heren A. Veth, de E. Honée en D. Lindenbergh, ontslag hebben genomen met onmiddellijke ingang.

Op de website meldt het bedrijf: "In de afgelopen 18 maanden hebben talrijke besprekingen met grotere aandeelhouders plaatsgevonden over de groeistrategie van TIE Kinetix. Verschillende alternatieven zijn overwogen en onderzocht. Onlangs heeft dit geleid tot het inzicht dat TIE Kinetix de bestaande organische groeistrategie zal blijven volgen. De leden van de raad van commissarissen ondersteunden krachtig alternatieve alternatieve groeistrategieën, waaronder aandelenfinanciering en niet-organische groei.

Gezien de kortlopende termijn van de heer Lindenbergh als commissaris, hebben recente besprekingen plaatsgevonden over de herbenoeming van de heer Lindenbergh. In de loop van deze besprekingen is gebleken dat er een wezenlijk meningsverschil bestaat tussen de raad van commissarissen en de meerderheid van de grotere aandeelhouders over de samenstelling van de raad van commissarissen. Als gevolg hiervan heeft de raad van commissarissen na zorgvuldig overleg besloten dat het beter aansluit bij TIE Kinetix en haar stakeholders wanneer de raad van commissarissen collectief met onmiddellijke ingang ontslag neemt en daarmee plaatsmaakt voor een nieuwe raad van commissarissen die de steun van de TIE zal genieten Kinetix-belanghebbenden.

De respectievelijke commissarissen blijven beschikbaar als en wanneer TIE Kinetix hun medewerking en advies zou vragen, ongeacht of zij de functie van de raad van commissarissen naar hun opvolgers hebben overgedragen of anderszins."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud