Witold Kepinski - 19 januari 2018

ITQ Consultancy breidt uit naar Belgium & Luxemburg

ITQ Consultancy breidt uit naar Belgium & Luxemburg image

Per 1 februari 2018, zal ITQ een filiaal openen in Leuven, België. Dit met als doel ook daar een team met technical consultants uit te bouwen (met specialisatie in VMware technologieën) om van daaruit de market in België en Luxemburg beter te kunnen bedienen.

"Ik ben zeer verheugd met de VMware Partner Innovation Award in de categorie Partner Professional Services (PPSP) voor EMEA, die ons toegekend werd op de VMware Partner Leadership Summit (https://itq.nl/news/itq-wins-2016-regional-vmware-partner-innovation-award/ )", vertelt Francisco Perez van der Oord (foto), CEO ITQ.

Hij vervolgt : "Het was niet alleen een grote eer voor ITQ,  maar vooral ook een erkenning van de enorme investeringen die we gemaakt hebben in het uitbouwen van onze VMware competencies, het harde werk geleverd door het ITQ team en de unieke samenwerking met VMware."

Hoewel ITQ ook succesvolle projecten opgeleverd heeft in het buitenland (tot in het Midden-Oosten toe), was de primaire markt steeds Nederland. Tot nu toe. Sinds enkele jaren al, waren we aan het denken om onze activiteiten verder uit te bouwen in de hele Benelux regio, om zo nog beter te kunnen samenwerken met de Benelux organizatie van VMware. 

"We gaan dan misschien niet naar het WK voetbal in Rusland, we kiezer ervoor om naar België te gaan in 2018’", grapt Francisco. Hij vervolg, in alle ernst : "onze activiteiten uitbreiden over de gehele Benelux regio is de logische volgende stap in het groeiproces voor ITQ. Op termijn zal het belgische team competenties opbouwen in onze 5 strategische peilers : Software-Defined Data Center, Hybrid Cloud, End-User Computing, Cloud-Native Apps en IT Transformation Services. Dit biedt ook interessante mogelijkheden voor ervaren en gepassioneerde engineers, consultants of architecten in VMware virtualizatietechnologiën, om deel uit te gaan maken van dat steeds groeiende ITQ team."

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!