HPE Channel New Year Event belicht Trusted Partner

17-01-2018 | door: Witold Kepinski

HPE Channel New Year Event belicht Trusted Partner

Het HPE Channel New Year Event, dat plaatsvond in De Rijtuigenloods in Amersfoort, is geslaagd. HPE Partners werden bedankt voor de inzet het afgelopen jaar en daarom wilde HPE graag het glas heffen op een succesvol 2018.

Tijdens het event waren er korte speeches van Michiel van Vlimmeren (Managing Director van HPE in Nederland) en Marco Lesmeister (HPE Director Channel, SMB and Service Providers). Er werd teruggekeken op 2017 en naar voren, waarbij de organisatie wat kleiner is geworden, onder andere doordat het HPE softwareonderdeel nu onder Micro Focus valt en enkele andere optimalisaties.

Verder werden groeikansen voor partners besproken zoals de blade server vervangingsmarkt, software defined technologie en hybrid IT oplossingen. 

Lesmeister benadrukte dat een echte Trusted Partner voor HPE kiest. Op het event waren veel resellers aanwezig die veel zakendoen met HPE zoals Axez, Axians, Centric, PQR, Bechtle, Scholten Awater en Centralpoint.nl. Enkele andere HPE partners, die veelal multi-vendor zijn, benadrukken dat ze zichzelf ook als een echte Trusted Partner beschouwen.

De borrel werd verder opgeluisterd met een vrolijk rondzingende gitarist. Bekijk de foto's van het HPE Channel New Year Event op de Dutch IT-channel facebook pagina. En ook op deze site met alle HPE Platinum, Gold en Silver partners.

Door: Witold Kepinski

 

 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware