Witold Kepinski - 18 januari 2018

Riverbed lanceert Rise channel partner programma

Riverbed lanceert Rise channel partner programma image

Riverbed, aanbieder van oplossingen voor cloud- en digitale transformatie, zoals wan & applicatie performance optimalisatie, heeft heeft de lancering aangekondigd van Riverbed Rise, een nieuw channel-partnerprogramma. Dit programma sluit volgens Riverbed aan op het veranderende IT-landschap en de manier waarop partners evolueren om de technologische behoeften van hun klanten op te lossen.

Met het nieuwe programma gaat Riverbed weg van een traditioneel, op compliance gebaseerd programma met beloningen die gekoppeld zijn aan certificeringen en inkomsten die zware, vooruitstrevende en voortdurende investeringen door partners nodig hadden om naleving en status te behouden. Het nieuwe Rise programma schakelt over naar een nieuwe op prestaties gebaseerde programma dat is ontworpen om alle soorten partners, bedrijfsmodellen en verschillende consumptievoorkeuren voor klanttechnologie te belonen.

De wijzigingen in het Riverbed-partnerprogramma zijn afgestemd op de nieuwe verkoopstrategie van Riverbed. Hierbij wordt nauwer samengewerkt met partners om nieuwe klanten te werven en wordt de accountpenetratie bevorderd met nieuwe technologieën en flexibele consumptiemodellen. Ter ondersteuning van deze nieuwe verkoopstrategie zal Riverbed samenwerken met partners om zich te concentreren op de nieuwe en bestaande bedrijfs- en publieke sector klanten van Riverbed en de nieuw uitgebreide klanten uit het commerciële segment.

Partnerprogramma

Om deze veranderingen te leiden, verwelkomde Riverbed onlangs Bridget Bisnette (foto) als Vice President, Global Channels en Commercial Sales. Bisnette is verantwoordelijk voor de wereldwijde kanaalstrategie en synchroniseert de inspanningen van Riverbed via het kanaal, beheert het partnerprogramma, en richt zich op het inschakelen van de partners om de productiviteit van de partners te stimuleren en ze te integreren in de commerciële verkoopproposities. Al meer dan 30 jaar bekleedt Bisnette een breed scala van wereldwijde rollen in de IT-industrie, bij bedrijven zoals Cisco Systems en AST Computers. Bij Cisco Systems bekleedde ze leiderschapsrollen op gebieden zoals verticale partnerschappen met ondernemingen, commerciële allianties, channel marketingprogramma's en channel certificering.

Bisnette en de Riverbed Channel-organisatie melden een nieuwe partnerervaring in 2018 te bieden met de lancering van Riverbed Rise met het nieuwe programma, een nieuwe partnerportal, robuustere marketingtools met speciale sociale partners, vernieuwde programma's en vereenvoudigde verdisconteringsschema's. Bovendien werd de uitbreiding van het commerciële segment met succes getest in de tweede helft van vorig jaar in de Verenigde Staten en is nu volledig gelanceerd, aldus de Amerikaanse leverancier.

Sales

Riverbed Rise is volgens de leverancier gebouwd op eenvoud, flexibiliteit en winstgevendheid voor partners. Het vereenvoudigt de manier waarop partners hun status bereiken en behouden. Het programma past zich aan aan meerdere bedrijfsmodellen en behoeften van partners. Wat nog belangrijker is, het beloont prestatie over belangrijke strategische activiteiten en gezamenlijke verkoopprioriteiten. Partners begonnen vanaf 2 januari 2018 met het verdienen van voordelen en zullen tot het einde van juli op hun huidige programmaniveau blijven, met de volledige implementatie van Riverbed Rise vanaf augustus.

Dit jaar zullen Riverbed-partners samenkomen op de Riverbed-partnertop in Huntington Beach, Californië en dan vanaf 30 april 2018 mogelijkheden bespreken om meer zaken te doen en het succes van klanten in een cloud- en digitale wereld te versnellen, aldus Riverbed.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!