Dutch IT-channel Awards: het is zover!

18-01-2018 | door: Redactie

Dutch IT-channel Awards: het is zover!

Vandaag vindt in Studio21 te Hilversum alweer de derde editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala plaats! Op deze gala-avond, die geheel is uitverkocht, vieren ruim 750 prominenten mensen uit de Nederlandse IT business het belang van de IT-Channel voor de Nederlandse economie.

De deuren gaan open om 17.15 uur. Het gala start 17.30 met een nieuwjaarsreceptie. Daarna vangt het Channel Awards Dinner aan die opgeluisterd wordt met een schitterende en indrukwekkende show. Het gala wordt afgesloten met een feestelijke afterparty.

Op deze derde editie worden door hoofdredacteur Witold Kepinski samen met tv-presentatrice Anita Witzier, tevens ambassadeur van Hulphond Nederland, maar liefst twintig Dutch IT-channel Awards uitgereikt. Tijdens het gala zal Hulphond Nederland een donatie ontvangen vanuit de acties die georganiseerd zijn door de Foundation die wordt vertegenwoordigd door Eugene Tuijnman, ceo van SLTN Inter Access.

Er worden op deze imposante gala-avond negentien awards uitgereikt in vijf categorieën: Reseller Awards, Cloud Awards, Distributor Awards, Vendor Awards en Special Awards. De redactie reikt daarnaast nog eens een Editor’s Choice uit aan een bedrijf of persoon die opmerkelijke verdiensten heeft verricht voor de Nederlandse IT-business.

De weersverwachting voor vandaag in Hilversum voor deze donderdag is in de ochtend woelig, maar in de namiddag zit het een stuk beter uit. Het advies is voor bezoekers is om op tijd te komen om niks van het grootste IT Business event te missen!

Zie voor alle informatie: www.dutchitawards.nl

Terug naar nieuws overzicht