Witold Kepinski - 18 januari 2018

Rudy Arts en Arne Polman aan de slag bij cloud specialist iland

Rudy Arts en Arne Polman aan de slag bij cloud specialist iland image

iland, wereldwijd cloud leverancier van veilige en compliant IaaS-, DRaaS- en cloudback-up-diensten, versterkt haar strategische aanwezigheid in Nederland met de aanstelling van Regional Sales Executive Rudy Arts en Solutions Architect Arne Polman. In de zomer van 2017 lanceerde iland de dienstverlening vanuit haar eerste datacenterlocatie op het Europese vasteland in Amsterdam, om te voldoen aan de GDPR-regelgeving en de naderende Brexit. De Nederlandse locatie versterkt het wereldwijde netwerk van iland’s veilige cloudlocaties in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië en Azië.

Rudy Arts
Regional Sales Executive Rudy Arts (47) was hiervoor werkzaam als Sales Specialist Storage bij Cisco en is bij iland verantwoordelijk voor het opzetten van de sales-kanalen in Noord-Europa, met een focus op de Benelux. Zijn ambitie is om iland in Nederland een van de grootste spelers op het gebied van BaaS en DRaaS te maken, een positie die iland op wereldwijde schaal al inneemt. De groeistrategie heeft in Nederland de focus op samenwerkingen met resellers.

“Voorafgaand aan de opening van het datacenter in Amsterdam was iland al actief op het vasteland van Europa en werd destijds voornamelijk gedreven vanuit het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor hebben we al een goed gevuld klantportfolio en werken we reeds samen met een reseller. Maar we willen meer. Binnen een jaar tijd willen we in Nederland toonaangevend zijn in BaaS en DRaas,” zegt Rudy Arts.

Arne Polman
Solutions Architect Arne Polman (47) heeft 25 jaar werkervaring in de ICT. De afgelopen 15 jaar was Polman werkzaam als Sales Engineer Storage bij onder andere NetApp, Dell en startups Acopia en Copan Systems. Voordat hij bij iland aan de slag ging, werkte Polman bij Nimble Storage.

“De vraag naar cloud-oplossingen groeit omdat het kosten bespaart en de efficiëntie vergroot. iland voorziet in deze behoefte door gebruik te maken van de technologie die bij de klant on-premise staat. Denk bijvoorbeeld aan Cisco networking, opslag van Nimble Storage en VMWare als hypervisor,” legt Polman uit. “Voor DR en back-up bieden wij oplossingen van Zerto en Veeam. Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan de groei van iland in de Benelux.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!